Softver

Packers vs. Bucs Livestream: Kako gledati 3. sedmicu NFL-a s bilo kojeg mjesta u SAD-u

Iako smo ove mečeve uzimali zdravo za gotovo, u nekom trenutku će Aaron Rodgers i Tom Brady morati da se povuku, zar ne? Veteranski kvoterbekovi šampiona Super Bowla nastaviće da se bore protiv Father Timea — i međusobno — u nedelju popodne kada se Packersi i Bucs sastaju u Tampi.

Igra će biti prikazana na Fox-u na nacionalnom nivou, te u područjima Tampa i Green Bay usluge live TV streamingaali mogu postojati slučajevi u kojima ste blokirani zbog problema s internetskom lokacijom ili jednostavno želite dodatni sloj privatnosti za streaming.

Postoji opcija koja ne zahtijeva pretplatu na nešto kao što je NFL Sunday Ticket ili NFL Plus, ili pretraživanje interneta u potrazi za nejasnim web stranicama: virtuelna privatna mreža ili VPN. Evo kako možete gledati igru ​​s bilo kojeg mjesta u SAD-u uz VPN.

Čitaj više: NFL 2022: Kako gledati, emitovati svaku utakmicu uživo bez kabla

Packers vs. Bucs: Kada i gdje?

Za treću sedmicu NFL sezone, Packersi se bore protiv Bucs-a u 16:25 ET (13:25 PT). Utakmica bi se trebala odigrati u Tampi, Florida, na stadionu Raymond James.

Kako gledati igru ​​Packers vs. Bucs online s bilo kojeg mjesta koristeći VPN

Ako otkrijete da ne možete lokalno pogledati igru ​​zbog pogrešno primijenjena ograničenja zatamnjenja, možda će vam trebati drugačiji način gledanja igre i tu vam korištenje VPN-a može dobro doći. VPN je također najbolji način da spriječite vašeg ISP-a da smanji vaše brzine na dan igre šifriranjem vašeg prometa, a također je odlična ideja kada možda putujete i nađete se povezani na Wi-Fi mrežu i želite dodati dodatni sloj privatnosti za vaše uređaje i prijave.

Uz VPN, možete virtualno promijeniti svoju lokaciju na svom telefonu, tabletu ili laptopu kako biste dobili pristup igri. Dakle, ako vam je vaš internet provajder ili mobilni operater dao IP adresu koja netačno prikazuje vašu lokaciju u zoni zamračenja, VPN može ispraviti taj problem tako što će vam dati IP adresu u vašem ispravnom području bez zamračenja. Većina VPN-ova, poput našeg Izbor urednika, ExpressVPNučinite ovo zaista lakim.

Korištenje VPN-a za gledanje ili prijenos sportova legalno je u bilo kojoj zemlji u kojoj su VPN-ovi legalni, uključujući SAD i Kanadu, sve dok imate legitimnu pretplatu na uslugu koju prenosite. Međutim, trebali biste biti sigurni da je vaš VPN ispravno postavljen kako biste spriječili curenje: čak i tamo gdje su VPN-ovi legalni, usluga striminga može ukinuti račun bilo koga za koga smatra da zaobilazi ispravno primijenjena ograničenja zatamnjenja.

Tražite druge opcije? Svakako pogledajte neke od drugih sjajnih VPN ponude odvija se upravo sada.

Sarah Tew/CNET

ExpressVPN je naš trenutno najbolji VPN izbor za ljude koji žele pouzdan i siguran VPN, a radi na raznim uređajima. Obično je 13 USD mjesečno, a možete se prijaviti za ExpressVPN i uštedjeti 49% plus dobiti tri mjeseca besplatnog pristupa — što je ekvivalentno 6,67 USD mjesečno — ako dobijete godišnju pretplatu.

Imajte na umu da ExpressVPN nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Uživo prijenos utakmice Packersa protiv Bucsa u SAD-u

Ovonedeljna igra Packers vs. Bucs je na Fox-u, tako da će vam pored VPN-a trebati i Usluga live TV streaminga koji nosi lokalnu podružnicu Foxa koja emituje igru. Najjeftinija takva usluga je Sling TV Blue. Morat ćete biti pretplaćeni na Sling Blue da biste mogli gledati utakmicu, i morat ćete prebaciti svoj VPN na područja Tampa Bay ili Milwaukeeja, ili na neki na tržištu poput New Yorka koje bi igru ​​trebalo dobiti na nacionalnom nivou .

Sling/CNET

Među live TV streaming servisima koji prenose lokalne Fox stanice, najjeftiniji je Sling TV Blue po cijeni od 35 USD mjesečno. Imajte na umu da Sling trenutno provodi promociju u kojoj je prvi mjesec usluge upola cijene (17,50 USD) za nove pretplatnike.

Jedno važno upozorenje: prema našem iskustvu, Fox lokalne podružnice će biti dostupne samo ako se vaša adresa za naplatu nalazi u jednom od 18 gradskih područja obuhvaćenih Slingovim sporazumom. Ako se nalazite izvan nekog od ovih područja, vjerovatno vam je bolje da koristite neku od alternativnih usluga navedenih u nastavku.

Brojne druge usluge live TV streaminga prenose i lokalne Fox stanice, odnosno YouTube TV, Hulu Plus Live TV, DirecTV Stream i FuboTV. Svi oni koštaju više od Sling TV-a, ali imaju i više kanala, uključujući kanale specifične za fudbal kao što su Fox, ESPN, NFL Network i/ili RedZone. Pogledajte naše Vodič za TV kanale uživo za detalje.

Brzi savjeti

Lista za utakmicu Tampa Bay protiv Green Baya na Sling TV-u
  • Kao što je gore navedeno, Sling Blue je opcija samo ako i kada je na vašem računu aktivna mogućnost da dobijete Fox lokalne podružnice. Možda biste željeli provjeriti da li vaša adresa za naplatu ispunjava uslove za tu opciju prije nego što aktivirate svoju kreditnu karticu.
  • Uz tri varijable u igri – vaš ISP, provajder video streaminga i VPN – iskustvo i uspjeh mogu varirati.
  • Sling Blue ne nudi lokalni Fox kanal u Green Bayu, tako da je najbolji način za gledanje utakmice kroz Tampa Bay. Alternativno, također možete proći kroz njujorško tržište i na Sling i Express VPN.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *