Softver

NFL predsezona 2022: Raspored, kako gledati Falcons vs. Lions, Packers vs. 49ers danas

Ne gledajte sada, ali NFL sezona 2022. je pred vratima. Trening kampovi su otvoreni u julu, predsezonske utakmice su počele u avgustu, a zvanična NFL sezona počinje 8. septembra. Svaki tim igra po tri predsezonske utakmice prije nego što se smanji na svoj konačni spisak od 53 igrača za početak sezone. Za petak uveče je na rasporedu pet utakmica, od kojih dvije možete pogledati na NFL mreži. Atlanta Falcons i Detroit Lions počinju u 18:00 ET, a slijede Green Bay Packers i San Francisco 49ers u 20:30 ET.

Evo šta trebate znati da biste gledali NFL predsezonske utakmice bez kablovske.

Mreža NFL će prenositi još 20 predsezonskih utakmica u naredne tri sedmice, dok će CBS, Fox, ESPN i Prime Video prikazivati ​​po jednu nacionalnu utakmicu. Lokalne mreže, uključujući CBS, NBC i Fox, nose ostatak igara.

Gledajući unapred u regularnu sezonu, CBS (i Paramount Plus) i Fox održavaju utakmice nedeljom, ESPN prikazuje Monday Night Football, Prime Video prikazuje Thursday Night Football i NBC (i Peacock) emisije Sunday Night Football.

Evo preostalog TV rasporeda NFL predsezone za sedmicu 1 (sva vremena ET), sa igre na nacionalnoj televiziji podebljane.

Petak, 12. avgust

 • Atlanta Falcons u Detroit Lionsu, 18:00 na NFL mreži
 • Cleveland Browns u Jacksonville Jaguarsu, 19 sati
 • Arizona Cardinals u Cincinnati Bengalsu, 19:30
 • New York Jets u Philadelphia Eagles, 19:30
 • Green Bay Packers na stadionu San Francisco 49ers, 20:30 na NFL mreži

Subota, 13. avgust

 • Kansas City Chiefs u Chicago Bearsu, 13:00 na NFL mreži
 • Carolina Panthers u Washington Commandersu, 13:00
 • Indianapolis Colts u Buffalo Billsu, 16:00 na NFL Network-u
 • Seattle Seahawks u Pittsburgh Steelersu, 19:00 na NFL Network-u
 • Miami Dolphins u Tampa Bay Buccaneersu, 19:30
 • New Orleans Saints u Houston Texans, 20 sati
 • Dallas Cowboys u Denver Broncosu, 21:00 na NFL Networku
 • Los Angeles Rams u Los Angeles Chargers, 22:00

Nedjelja, 14. avgust

 • Minnesota Vikings na Las Vegas Raidersu, 16:25 na NFL mreži

Za kompletan raspored predsezone pogledajte NFL.com.

Četiri od pet glavnih TV streaming servisa uživo nose NFL Network — sve osim DirecTV Stream-a. Svih pet nose ESPN i Fox, a svi osim Sling TV-a nose CBS. Za igre na CBS-u i Foxu, imajte na umu da svaka usluga ne nosi svaku lokalnu mrežu, pa provjerite svaku koristeći donje veze kako biste bili sigurni da prenosi CBS i Fox u vašem području.

YouTube TV košta 65 dolara mjesečno i uključuje NFL mrežu zajedno sa CBS-om, Foxom i ESPN-om. Uključite svoj poštanski broj na njegovu stranicu dobrodošlice da vidite koje su lokalne mreže dostupne u vašem području. Pročitajte našu recenziju YouTube TV-a.

Hulu s TV-om uživo košta 70 dolara mjesečno i uključuje sva četiri kanala potrebna za gledanje NFL predsezonskih utakmica. Kliknite na vezu “Prikaži kanale u vašem području” na stranici dobrodošlice da vidite koji se lokalni kanali nude u vašem poštanskom broju. Pročitajte našu recenziju Hulu s TV-om uživo.

Slingov Blue paket od 35 dolara mjesečno uključuje NFL Network i Fox, ali Fox je dostupan u samo nekoliko područja. Slingov Orange paket od 35 dolara mjesečno uključuje ESPN. Možete kombinirati dva plana za 50 USD mjesečno. Pročitajte našu recenziju Sling TV-a.

Amazon Prime Video je ekskluzivni dom za Thursday Night Football za nadolazeću sezonu. Prikazaće jednu pripremnu utakmicu u četvrtak, 25. avgusta između San Francisco 49ersa i Houston Texansa. Za milione Amazon Prime pretplatnika, Prime Video kanal je već uključen bez dodatnih troškova. To košta 9 dolara mjesečno za ne-Prime članove. Pročitajte našu recenziju Amazon Prime Video.

Moći ćete gledati samo tri NFL predsezonske utakmice uz DirecTV Stream. Njegov osnovni paket zabave od 70 dolara mjesečno uključuje CBS, Fox i ESPN, ali nijedan od njegovih planova ne uključuje NFL Network. Možete koristiti njegov alat za traženje kanala da vidite koji su lokalni kanali dostupni tamo gdje živite. Pročitajte našu recenziju za DirecTV Stream.

Sve gore navedene usluge live TV streaminga nude besplatne probne verzije, omogućuju vam da otkažete bilo kada i zahtijevaju solidnu internetsku vezu. Tražite više informacija? Pogledajte naš vodič za usluge live TV streaminga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *