Softver

Možete dobiti 20 dana Sling TV-a besplatno upravo sada ako djelujete brzo

Pokušavate pronaći alternativu kablovskoj? Sling TV je servis za striming koji vam omogućava da se uključite u program sa popularnih mreža kao što su Fox, CNN, HGTV i Comedy Central.

Sling TV nudi besplatnu probnu verziju da biste isprobali sve njegove usluge, sada do 20. avgusta. Dostupan je i za nove i za nove korisnike. Ulov? Moras prijavite se do 4. avgusta da iskoristite ovu ponudu.

Sling TV vam omogućava gledanje emisija uživo ili na zahtjev s bilo kojeg uređaja za striming kod kuće ili u pokretu. Sve što vam treba je brzi internet. Ova besplatna probna verzija će vam omogućiti pristup svemu, uključujući i osnovne usluge i dodatne premium kanale kao što su Starz, Showtime i Epix.

Možete gledati šta želite, kada želite. Možete čak i snimiti TV uživo za kasnije, jer planovi dolaze s uključenim 50 sati DVR memorije. Za razliku od kablovske, nema ugovora, tako da možete otkazati bilo kada. Kada se prijavite za probnu verziju, Sling TV će od vas tražiti da odaberete svoje usluge. Cijene počinju od 35 USD mjesečno za Orange i Blue planove, ili možete dobiti oba za 50 USD. Zatim ćete odabrati svoje dodatke, čija cijena varira između 5 i 11 USD svaki.

Sve ove usluge su besplatne tokom probnog perioda, ali će se nakon 20. avgusta obnavljati po redovnoj cijeni dok ne otkažete. Također možete promijeniti na koje usluge želite da se pretplatite putem stranice vašeg naloga. Ako ste ikada razmišljali o rezanju kabla, ovo je odlična prilika da isprobate alternativu kabla bez obaveze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *