Softver

iOS 15.6: Sva ažuriranja za iPhone koja ćete dobiti nakon preuzimanja

Appleov iOS 15.6 je ovdje i spreman za preuzimanje na vaš iPhone. Praćenje do iOS 15.5objavljen 20. jula, sadrži ispravke grešaka, dugačku listu sigurnosnih ažuriranja i novu funkciju za gledanje sportova uživo u TV aplikaciji.

Uz iOS 15.6, TV aplikacija će vam sada omogućiti ponovno pokretanje sportskih igara uživo koje su već u toku, kao i pauziranje, premotavanje unazad i unaprijed. Ova funkcija je također dostupna u ažuriranjima za iPad i Mac računare.

Evo Appleovih napomena o izdanju iOS-a:

iOS 15.6 uključuje poboljšanja, ispravke grešaka i sigurnosna ažuriranja.

  • TV aplikacija dodaje opciju za ponovno pokretanje sportske igre uživo koja je već u toku i pauziranje, premotavanje unazad ili unaprijed
  • Rješava problem u kojem postavke mogu nastaviti prikazivati ​​da je pohrana uređaja puna čak i ako je dostupna
  • Rješava problem koji može uzrokovati usporavanje brajevih uređaja ili prestanak reagiranja prilikom navigacije tekstom u pošti
  • Rješava problem u Safariju gdje se kartica može vratiti na prethodnu stranicu

Ovo bi moglo biti posljednje ažuriranje za iOS 15 prije nego što sljedeći mobilni softver kompanije, iOS 16, dobije široko izdanje uz o iPhone 14 o kojem se puno priča. Sljedeća verzija iOS-a, tj dostupno sada u javnoj beta verzijiće donijeti nekoliko novih funkcija, uključujući mogućnost uređivanja i opoziva slanja poruka, novi prilagodljivi zaključani ekran, promjene u obavještenjima, kao i ažuriranja za Wallet i Apple Pay.

Apple je također objavio iPadOS 15.6, MacOS 12.5, WatchOS 8.7 i TVOS 15.6. Pored sigurnosnih ažuriranja, iPadOS 15.6 i MacOS 12.5 dobili su isto ažuriranje TV aplikacije za sportove uživo kao iOS 15.6, dok je WatchOS 8.7 donio ispravke grešaka, a TVOS 15.6 je dobio poboljšanja performansi i stabilnosti, navodi Apple.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *