Softver

Buccaneers vs. Saints Prijenos uživo: Kako gledati 2. sedmicu NFL-a s bilo kojeg mjesta u SAD-u

Tom Brady i Tampa Bay Buccaneersi započeli su svoju kampanju 2022. pobjedom u nedjelju navečer u Dallasu. U 2. sedmici će posjetiti New Orleans Saints, koji su na sličan način neporaženi nakon nevjerovatnog povratka u četvrtoj četvrtini protiv Atlanta Falconsa.

Igra će biti prikazana na Fox-u u oblastima Tampe i New Orleansa usluge live TV streaminga, ali mogu postojati slučajevi u kojima ste blokirani zbog problema s internetskom lokacijom ili jednostavno želite dodatni sloj privatnosti za streaming. Postoji opcija koja ne zahtijeva pretplatu na nešto kao što je NFL Sunday Ticket ili NFL Plus, ili pretraživanje interneta u potrazi za nejasnim web stranicama: virtuelna privatna mreža ili VPN.

Evo kako možete gledati igru ​​s bilo kojeg mjesta u SAD-u uz VPN.

Čitaj više: NFL 2022: Kako gledati, prenositi svaku utakmicu uživo bez kabla

Buccaneers vs. Saints: Kada i gdje?

Za drugu sedmicu NFL sezone, Bucs se bore sa Saints-ima u 13:00 ET/10:00 PT. Utakmica bi se trebala odigrati u New Orleansu u Caesars Superdomeu.

Kako gledati igru ​​Bucs vs. Saints online s bilo kojeg mjesta koristeći VPN

Ako otkrijete da ne možete lokalno pogledati igru ​​zbog pogrešno primijenjena ograničenja zatamnjenja, možda će vam trebati drugačiji način gledanja igre i tu vam korištenje VPN-a može dobro doći. VPN je također najbolji način da spriječite vašeg ISP-a da smanji vaše brzine na dan igre šifriranjem vašeg prometa, a također je odlična ideja kada možda putujete i nađete se povezani na Wi-Fi mrežu i želite dodati dodatni sloj privatnosti za vaše uređaje i prijave.

Uz VPN, možete virtualno promijeniti svoju lokaciju na svom telefonu, tabletu ili laptopu kako biste dobili pristup igri. Dakle, ako vam je vaš internet provajder ili mobilni operater dao IP adresu koja pogrešno prikazuje vašu lokaciju u zoni zamračenja, VPN može ispraviti taj problem tako što će vam dati IP adresu u vašem ispravnom području bez zamračenja. Većina VPN-ova, poput našeg Editors’ Choice ExpressVPN-a, olakšavaju ovo.

Korištenje VPN-a za gledanje ili prijenos sportova legalno je u bilo kojoj zemlji u kojoj su VPN-ovi legalni, uključujući SAD i Kanadu, sve dok imate legitimnu pretplatu na uslugu koju prenosite. Naravno, trebali biste biti sigurni da je vaš VPN ispravno postavljen kako biste spriječili curenje. Čak i tamo gdje su VPN-ovi legalni, usluga striminga može ukinuti račun bilo koga za koga smatra da zaobilazi ispravno primijenjena ograničenja zatamnjenja.

Tražite druge opcije? Obavezno provjerite neke od drugih sjajnih VPN ponuda koje se trenutno odvijaju.

Sarah Tew/CNET

ExpressVPN je naš trenutno najbolji VPN izbor za ljude koji žele pouzdan i siguran VPN, a radi na raznim uređajima. Obično iznosi 12,95 USD mjesečno, a možete se prijaviti za ExpressVPN i uštedjeti 49% plus dobiti 3 mjeseca besplatnog pristupa — što je ekvivalentno 6,67 USD mjesečno — ako dobijete godišnju pretplatu.

Imajte na umu da ExpressVPN nudi 30-dnevnu garanciju povrata novca.

Uživo prijenos utakmice Bucs vs. Saints u SAD-u

Ovonedeljna igra Buccaneers vs. Saints je na Fox-u, tako da će vam pored VPN-a trebati i Usluga live TV streaminga koji nosi lokalnu podružnicu Foxa koja emituje igru. Najjeftinija takva usluga je Sling TV Blue. Morate biti pretplaćeni na Sling Blue da biste mogli gledati utakmicu, a morat ćete prebaciti svoj VPN na područje Tampa Bay (imajte na umu da Sling Blue nema lokalnu podružnicu New Orleans Foxa, pa Tampa Bay je vaša jedina opcija).

Sling/CNET

Među live TV streaming servisima koji prenose lokalne Fox stanice, najjeftiniji je Sling TV Blue po cijeni od 35 USD mjesečno. Imajte na umu da Sling trenutno provodi promociju u kojoj je prvi mjesec usluge upola cijene (17,50 USD) za nove pretplatnike.

Jedno važno upozorenje: prema našem iskustvu, Fox lokalne podružnice će biti dostupne samo ako se vaša adresa za naplatu nalazi u jednom od 18 gradskih područja obuhvaćenih Slingovim sporazumom. Ako se nalazite izvan nekog od ovih područja, vjerovatno vam je bolje da koristite neku od alternativnih usluga navedenih u nastavku.

Brojne druge usluge live TV streaminga prenose i lokalne Fox stanice, odnosno YouTube TV, Hulu Plus Live TV, DirecTV Stream i FuboTV. Svi oni koštaju više od Sling TV-a, ali imaju i više kanala, uključujući kanale specifične za fudbal kao što su ESPN, NFL Network i/ili RedZone. Pogledajte naše Vodič za TV kanale uživo za detalje.

Sling TV screenshot

Brzi savjeti

  • Kao što je gore navedeno, Sling Blue je opcija samo ako i kada je na vašem računu aktivna mogućnost da dobijete Fox lokalne podružnice. Možda biste željeli provjeriti da li vaša adresa za naplatu ispunjava uslove za tu opciju prije nego što aktivirate svoju kreditnu karticu.
  • Uz tri varijable u igri – vaš ISP, provajder video streaminga i VPN – iskustvo i uspjeh mogu varirati. Naš Sling nalog sa omogućenim Foxom radio je pri prvom pokušaju na PC-u, kao i YouTube TV na PC-u i Mac-u. Ali YouTube TV na našem iPhoneu ne bi prikazivao različite lokalne stanice čak ni kada je VPN bio aktivan.
  • Tampa nije zadana opcija za ExpressVPN, ali je dostupna pomoću opcije “traži grad ili zemlju”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.