Softver

5 Streaming Services OK za otkazivanje u avgustu

Bioskopi su imali svoj dio ljetnih blokbastera 2022. godine, ali servisi za striming također mogu donijeti neke pobjede. Netflix je imao Stranger Things 4 u julu, Disney Plus je imao Obi-Wan Kenobi u junu i dok obje platforme imaju više za ponuditi u narednim sedmicama, avgust je vrijeme za HBO Max urlati. Zašto? četiri riječi: Kuća zmajaprequel Igre prijestolja i vjerovatno najiščekivanija emisija godine.

Svaki mjesec dajem savjete koje streaming servise otkazati, a koje zadržati, na osnovu njihovih novih izdanja i trenutnog miksa sadržaja. To je zato što, u ovim teška finansijska vremenamožda razmišljate o tome otkazivanje nekoliko pretplata na streaming usluge. Želeo bih da ponudim svoju strategiju: Gnječiti kao sladoled.

Sta to znaci? Pretplatite se na određeni period, otkažite, odaberite drugu uslugu, a zatim se ponovo pretplatite, držeći svoje favorite u rotaciji. Slobodno odaberite jednu ili dvije stvari koje morate imati za ovu godinu i tretirajte dodatne pružatelje streaminga kao sezonske dodatke. Dobra strana je što možete uštedjeti novac kada Netflix, Disney Plus, HBO Max i drugi nemaju sadržaj koji želite da gledate u određenom trenutku. Samo zapamtite da isključite automatsko obnavljanje za svoje mjesečne pretplate. Izbacivanje možda nije opcija ako svoje račune dijelite s ljudima izvan svog domaćinstva, ali ako možete postići dogovor sa svojom striming klikom, nastavite.

Evo mojih preporuka koje streamere zadržati ili otkazati za mjesec avgust, na osnovu novih TV emisija i filmova (nisam uzeo u obzir sport i usluge live TV streaminga) koji stiže na svaku platformu. Naravno, vaši ukusi mogu biti različiti, ali ako ništa drugo, pozivam vas da barem razmislite o konceptu mljevenja radi uštede. Lakše je nego što mislite.

Čitaj više: Prestanite da propuštate nove epizode svojih omiljenih serija uz ove aplikacije

Rotacija usluge striminga za avgust 2022

Zadržati

Otkaži

HBO Max

X

Hulu

X

Netflix

X

Apple TV Plus

X

Disney Plus

X

Prime Video

X (za ne-Prime članove)

Starz

X

Paun

X

Paramount Plus

X

Nastavite striming na ovim uslugama u avgustu

HBO Max: HBO Max ovog mjeseca drži krunu na više načina. Kako se 4. sezona Westworlda završava 14. avgusta, prequel Igre prijestolja, Kuća zmaja, rasplamsava porodičnu sagu Targaryen 21. avgusta. biti dostupan u 4K ovog mjeseca), zaobilazeći one epizode ili sezone koje ne želite ponovo gledati. Pored tone filmova koji će Maxu stići u avgustu, Princeza, novi dokumentarac o princezi Dajani, debituje 13. avgusta. I zapamtite: sezona 3 Harley Quinn se emituje do avgusta do septembra.

Netflix: Najiščekivanija izdanja uključuju prvu sezonu filma The Sandman, adaptaciju popularne serije grafičkih romana Neila Gaimana (5. avgusta). Tu je i Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie (5. avgust); Riverdale sezona 6 (7. avgust), poslednja sezona Locke & Key (10. avgusta), sezona 3 nikad nisam (12. avgust), Day Shift u kojoj glumi Jamie Foxx kao lovac na vampire (12. avgust) i anime film Full Metal Alchemist: The Revenge Scar (20. avgust). A Kevin Hart i Mark Wahlberg se udružuju u komediji Me Time, koja stiže 26. avgusta.

Disney Plus: Ova usluga će biti nezaobilazna za mnoge od vas koji imaju djecu, posebno sa Plava sezona 3 stiže 10. avgusta. Ona-Hulk izlazi 17. avgusta sa devet epizoda koje traju do sredine oktobra. Nastupi heroja iz MCU Wonga i Daredevila mogu vas privući da se uključite sada u odnosu na čekanje na pijanku u oktobru, ali na vama je. 10. avgusta stiže I Am Groot sa pet kratkih filmova. Za fanove Ratova zvezda, Andor ispušta svoju premijeru u dvije epizode 31. avgusta, ali možete pogledati iu septembru ili kasnije. Emisija ima 12 epizoda za prvu sezonu.

Starz: P-Dolina završava 2. sezona 14. avgusta, pa ako želite da otkažete nakon toga, nastavite. Najveći novi Starz dolazak je Power Book III: Raising Kanan Season 2, u produkciji 50 Cent-a, i ako ste skloni FOMO-u da propustite premijeru 14. avgusta, zadržite je. Međutim, 10 epizoda serije će se emitovati u oktobru, tako da je bolje da pričekate ili platite tri mjeseca Starz-a za gledanje svake sedmice — ako se dogovorite. Starz iznosi 9 USD mjesečno nakon što je njihova promocija od 3 USD završila.

Rotirajte ove trake za avgust

Hulu: Generalno čuvar ako volite mrežne emisije, Hulu obično dobije barem jedan original svakog mjeseca. Za avgust, druga sezona Reservation Dogs-a od 10 epizoda debituje 3. avgusta, a prequel Predator Prey stiže 5. avgusta. Ako ste bili u toku sa Samo ubistvima u zgradi, finale 2. sezone se emituje 23. avgusta The Mike Tyson miniserija, Mike, premijerno se prikazuje 25. avgusta. Ako ništa od ovoga ne pluta na vašem brodu ili ako želite da nadoknadite sve nakon što su sve epizode dostupne, preskočite Hulu ovog mjeseca.

Crvene tačke blistaju na ženinom čelu dok drži luk i strijelu dok se skriva u trsci

Prime Video: Ako imate samostalnu pretplatu na Prime Video, možete je otkazati ovog mjeseca osim ako ne želite vidjeti Reboot vlastite lige serija (12. avgust) ili film Rona Howarda Trinaest života (5. avgust) o spašavanju iz pećine tajlandskog fudbalskog tima. Oni od nas koji imaju uslugu striminga uključenu u naše članstvo u Prime možda će htjeti da strimuju gore navedene naslove ili Samaritanca Sylvestera Stallonea (20. avgusta). Ljubitelji hip-hopa zainteresovani za pogled iza scene na Lil Baby mogu pogledati dokumentarac Untrapped: The Story of Lil Baby kada izađe 26. avgusta ili sačekati septembar za stream.

Apple TV Plus: Ne dešava se mnogo sa Apple TV Plus. Strimer će izbaciti svoj animirani igrani film Luck 5. avgusta, a sezona 3 serije See stiže 26. avgusta. Prošlog meseca smo predložili da sačekamo avgust kako bismo popili svaku epizodu serije For All Mankind. Ako ste obožavatelj, sezona 3 završava 12. avgusta.

paun: Dok Tour de France i Love Island USA trenutno se emituju na Peacock-u, Oni/Oni je jedino novo izdanje vrijedno pažnje. U horor filmu glumi Kevin Bacon kao propovjednik koji vodi kamp za gej terapiju konverzije. Ako vas ne zanimaju ovi naslovi ili nove reality TV epizode, otkažite ili prebacite na besplatni nalog za avgust. Međutim, stvari bi se za Peacocka trebale popraviti do jeseni.

Paramount Plus: Ako vas Veliki brat i nova TV serija Beavis i Butt-Head (4. avgusta) ne pozivaju na uslugu, onda za sada možete staviti Paramount Plus na led. Za fanove Evil-a koji su odlagali vašu pretplatu dok sve epizode 3 sezone ne postanu dostupne, možete se prijaviti sredinom avgusta za stream cijele sezone.

Uštedite više novca čekajući stvari

Ako niste neko ko rutinski dobija FOMO, onda je pametna metoda da sačekate dok većina ili sve epizode vaše omiljene serije ne slete na platformu. Na taj način, umjesto da plaćate uslugu za dva ili tri mjeseca da pokrijete 6 do 10 sedmica emisije, možete sve nadoknaditi pretplatom na mjesec dana. A zatim ponovite ciklus ponovo.

Na primjer, 12 epizoda Andora dolazi u Disney Plus. Finale se emituje u novembru, tako da će sve epizode emisije biti dostupne za strimovanje u to vreme. Iako se premijera prikazuje 31. avgusta i nastavlja se tokom jeseni, zašto plaćati četiri meseca Disney Plus-a kada možete čekati da ga pogledate u celosti bilo kada u novembru? Ako je ovo jedina serija koju želite da gledate u ovom periodu, ima smisla biti strpljiv u interesu uštede novca.

Razmislite koliko plaćate mjesečno za svaki streaming servis koji imate i izračunajte. Netflix košta 10 do 20 dolara, Disney Plus je od 3 do 8 dolara u zavisnosti od paketa, HBO Max košta 10 ili 15 dolara, Hulu počinje od 7 dolara, a Starz košta 9 dolara. Ostali imaju osnovnu stopu od 5 USD mjesečno. Ako odlučite da odustanete, postavite sebi kalendarski podsjetnik koji će vas pingovati kada dođe vrijeme za ponovnu pretplatu ili otkazivanje. Vidimo se u septembru zbog još jednog strimovanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *