Mobilni

Vremenski ograničeni ugovor spušta Beats Studio Buds na 100 USD (uštedite 50 USD)

Ako tražite par zaista bežičnih slušalica koje nude odličan kvalitet zvuka, aktivno poništavanje buke i transparentnost, Beats Studio Buds su odlična opcija za razmatranje. Oni su jedan od naše omiljene bežične slušalice za 2022. godinu iz više razloga. Ovi popularni pupoljci se prodaju po cijeni od 150 dolara, i to je sada 100 dolara na Amazonu.

Beats Studio Buds su male, lagane, udobne za nošenje i sigurno pristaju većini ušiju. Kompatibilan i sa iPhone i Android telefonima, ima mnogo funkcija koje volite, uključujući brzo uparivanje i kvalitet zvuka za koji je David Carnoy iz CNET-a rekao da nadmašuje AirPods Pro i Powerbeats Pro u svojoj recenziji.

Nedostaje im nekoliko ključnih karakteristika na Apple-ovoj strani stvari, uključujući senzor za detekciju u uhu, H1 ili W1 čip, što znači da korisnici Beats Studio Buds-a neće imati pristup iCloud uparivanju na svim Apple uređajima. Iako je ručno prebacivanje između uređaja svakako manja pogodnost, za većinu ljudi to ne bi trebalo da bude problem.

Ove slušalice obezbeđuju do osam sati slušanja sa jednim punjenjem, sa do 24 sata kada se kombinuju sa futrolom za punjenje. Također su otporni na znoj i vodu s oznakom IPX4, tako da su dobra opcija za korištenje na putu na posao ili u teretani.

A ako vam Studio Buds baš i ne odgovaraju, pogledajte ostale akcije Beats slušalica trenutno dostupan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *