Mobilni

Uzmite Motorola-in otključani Moto G Fast za samo 100 USD (uštedite 50%)

Tražite li novi telefon sa malim budžetom? The Moto G Brzi Motorola pametni telefon je odličan telefon za kupce koji imaju budžet. Opremljen je mnogim popularnim karakteristikama, uključujući veliki ekran visoke definicije i brz procesor, a upravo je Amazon snizio model iz 2020. za 50%, čime je cijena dosegla hladnih 100 dolara.

Moto G Fast ima 6,4-inčni ekran visoke definicije, Qualcomm Snapdragon 665 octacore procesor. Dolazi sa 32 GB prostora za pohranu, koji se može proširiti dodatnom kupovinom microSD kartice, te baterijom koja može trajati do dva dana po punjenju. Telefon takođe ima IP52 ocenu, što ga čini vodootpornim protiv prskanja i prosipanja ili blagih vremenskih uslova. Takođe dolazi opremljen senzorom otiska prsta i sistemom trostruke zadnje kamere od 16 megapiksela.

Postoji nekoliko stvari koje trebate uzeti u obzir prije nego što kupite: Ovaj telefon je model iz 2020. i sigurnosna ažuriranja su prestala od juna ove godine, što može učiniti vaš telefon ranjivim. Također, ima Android 10 OS iz kutije, ali on se može ažurirati na Android 11. To je još uvijek iza najnovijeg ažuriranja za Android 12, ali nadogradnja na Android 11 može pomoći da vaš telefon ostane siguran. Još jedan dobar savjet je da se uvjerite da preuzimate aplikacije iz službenih trgovina aplikacija i da imate dobru reputaciju.

Međutim, budući da je ovaj telefon otključan i kompatibilan je sa CDMA i GSM mrežama, možete odnijeti telefon operateru po vašem izboru kako biste dobili funkcije, pokrivenost i cijenu koju želite. Sa 100 dolara, to čini ovo prilično dobrom ponudom o kojoj vrijedi razmisliti ako vam nije potrebna najnovija tehnologija.

Čitaj više: Moto G Fast u odnosu na G Power protiv G Stylus: Motorola jeftini telefoni, jedan pored drugog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *