Mobilni

Uštedite stotine uz ove jednodnevne ponude za remont iPhonea razreda A

Apple proizvodi neke od njih najbolji telefoni na tržištu, ali cijena naljepnice najnovijeg modela može biti dovoljna da odvrati mnoge ljude. Ako ste se odlučili protiv postavljanja iPhone 14 u pretprodaji ali i dalje želite nadograditi sa starijeg uređaja, postoji jednodnevna rasprodaja u Woot-u koja može imati upravo ono što tražite. Prodajne ponude otključani iPhone modeli u renoviranom stanju klase A sa cijenama od samo 150 dolara. Sa stotinama dolara uštede u poređenju sa potpuno novim modelima, vredi pogledati rasprodaju.

Sa 5G mogućnostima, OLED ekranom i Appleovim A14 Bionic čipom, iPhone 12 je i dalje odličan telefon koji je više nego dovoljan za većinu ljudi. To je velika vrijednost počevši od samo 470 dolarašto je još 129 dolara manje od kupovine novog od Apple-a direktno čak i nakon predstavljanja iPhonea 14.

Ako želite potrošiti malo manje, iPhone 11 iz 2019. je pristupačniji izbor s cijenama počevši od samo $325 za model od 64GB. Iako više nije najnoviji model, iPhone 11 se i dalje može ažurirati na upravo objavljen iOS 16 softver, i to je solidna nadogradnja za svakoga ko je predugo držao svoj iPhone 8. U prodaji su i varijante iPhone 11 Pro i Pro Max od $410 ako želite moderniju kameru ili veći ekran.

Svi uređaji koje ćete naći na ovoj rasprodaji navedeni su kao popravci razreda A. Prema Wootu, to znači da će imati minimalna kozmetička oštećenja i da su testirani kako bi se osiguralo da su u punom radnom stanju s baterijom koja drži najmanje 85% svog originalnog napunjenosti.

Ova Woot rasprodaja ističe večeras u 21:59 po pacifičkom vremenu (00:59 ET), ili kada se ovi renovirani modeli rasprodu, pa preporučujemo da djelujete prije nego kasnije. Budući da je Woot u vlasništvu Amazona, članovi Prime mogu dobiti besplatnu dostavu na stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.