Mobilni

Uštedite do 79% na slušalicama, punjačima i još mnogo toga tokom Wootove prodaje tehničke opreme

Želite da nabavite zalihe punjača za svoj telefon ili tablet? Šta kažete na pristupačne slušalice za igranje za vaš računar ili konzolu? Ili možda želite da kupite par pravih bežičnih slušalica po povoljnoj cijeni. Upravo sada, sve to i više možete pronaći na rasprodaji na Woot-u. Do kraja mjeseca, podružnica Amazona nudi do 79% popusta na prilično nasumični asortiman tehničkih dodataka, a možete uštedjeti dodatnih 2 USD kada koristite promo kod WOOT2 na odlasku. Sve ponude ističu 30. septembra, a postoji šansa da će se određeni artikli rasprodati prije toga.

Postoji nekoliko zaista sjajnih ponuda u ovom nizu tehničkih ponuda. Jedna od najboljih vrijednosti je par JBL Live Free NC Plus prave bežične slušalice u prodaji za samo 45 USD, što je 105 USD niže od uobičajene cijene. Odlikuju se aktivnim mogućnostima uklanjanja buke, IPX7 ocjenom vodootpornosti i trajanjem baterije do 21 sat s jednim punjenjem. A ako želite još pristupačniji par, možete se uhvatiti Panasonicove slušalice RZ-S300W za samo $25, $95 od uobičajene cijene. Nemaju poništavanje buke i nisu toliko vodootporne kao JBL slušalice, ali imaju kompatibilnost sa Alexa, Siri i Google Assistantom, kao i intuitivne kontrole na dodir i trajanje baterije od 30 sati.

Još uvijek ima dosta ponuda za one koji ne traže novi par slušalica. Nikada ne možete imati previše rezervnih kablova za punjenje, a trenutno možete uštedjeti 31 USD na a tri paketa USB-C na USB-C kablova od 3,3 stope, spuštajući cijenu na samo 14 dolara. I možete ih koristiti sa a Samsung USB-C zidni punjač od 25 vati za super velike brzine punjenja. Možete pokupiti jedan za 13 USD, uštedjeti svojih 7 USD, ili uštedjeti još više kada pokupite dva paketa za 21 USD, 19 USD niže od uobičajene cijene. Postoje i odlične ponude HDMI kablovian Amazon Basics utičnica i a Wage Pro univerzalne slušalice za igranje na rasprodaji za samo 10 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.