Mobilni

Uštedite do 41% na već pristupačnim SoundPEATS slušalicama samo danas

SoundPEATS slušalice nisu toliko popularne kao vrhunski modeli iz Apple-a ili Bosea, ali još uvijek imaju mnogo toga za ponuditi – posebno za one koji traže pristupačniju alternativu velikim brendovima. SoundPEATS je zauzeo više mjesta na našoj listi najbolje jeftine prave bežične slušalice za 2022, a sada ih možete podići za još manje. Samo danas Amazon nudi do 41% popusta na odabrane slušalice SoundPEATS, uključujući neke od naših omiljenih modela ove godine. Ove ponude su dostupne samo do 23:55 po pacifičkom vremenu (2:55 ET) večeras, tako da obavezno primite svoju narudžbu prije toga.

Trenutno je na rasprodaji dosta slušalica, ali jedna od najboljih akcija koju ćete pronaći je par sniženih SoundPEATS T3s. Bili su predstavljeni na našoj listi najbolje jeftine prave bežične slušalice za njihov impresivan kvalitet zvuka i smanjenje buke, a trenutno ih možete kupiti za 20% popusta, spuštajući cijenu na 32 USD. Ako tražite pristupačan par slušalica sa poništavanjem buke i pristojnim kvalitetom izrade, ovo je par za vas.

Pronaći ćete i popust na još jedan od naših omiljenih parova SoundPEATS Mini Pros. Odličan su izbor ako više volite dizajn bez stabljike i mogu se pohvaliti iznenađujuće snažnim zvukom uprkos njihovoj kompaktnoj veličini. Trenutno možete pokupiti par za samo 46 USD, 14 USD niže od uobičajene cijene.

A ako tražite par slušalica koje ćete koristiti tokom trčanja ili vježbanja, možete uzeti SoundPEATS Q30 HD za samo 25 USD, popust od 15 USD u odnosu na uobičajenu cijenu. Imaju IPX6 ocjenu vodootpornosti, a tu je i kabel koji povezuje dvije pojedinačne slušalice tako da se ne izgubi u slučaju da se jedna trese tokom posebno rigoroznog vježbanja. Takođe imaju ugrađene kontrole tako da možete podesiti jačinu zvuka i prebacivati ​​pesme u hodu i dobiti do 13 sati slušanja sa jednim punjenjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *