Mobilni

Uštedite 80 USD na ovim Hi-Res Soundcore Liberty Pro 2 slušalicama

Sa novim Soundcore Liberty 3 Pros, koji smo nazvali jednim od najbolje zvuče par slušalica za 2022Liberty 2 Profesionalci više nisu najnoviji u svojoj liniji. Ali ove prave bežične slušalice prethodne generacije još uvijek imaju mnogo toga za ponuditi, a sada možete kupiti par po povoljnoj cijeni. Amazon trenutno ima Liberty 2 Pros na rasprodaji za samo 50 dolara, što je ogromnih 80 dolara popusta i najniža cijena svih vremena koju smo vidjeli. Nema određenog isteka ovog ugovora, ali uz ovako dobru cijenu, ne očekujemo da će se dugo zadržati.

Sa samo 50 dolara, teško bi vam bilo da pronađete bolji par slušalica u ovom cenovnom rangu. Liberty 2 Pros opremljen je tonom vrhunskog hardvera, uključujući zvuk visoke rezolucije sa LDAC tehnologijom za ultra detaljan zvuk. Takođe imaju četiri ugrađena mikrofona za smanjenje buke pri glasovnim pozivima, iako nema aktivnog poništavanja buke.

A sa pratećom aplikacijom Soundcore, čak možete kreirati prilagođene zvučne profile koji su optimizirani za vaše omiljene žanrove muzike. Imaju podršku za Bluetooth 5.0 za brzo i stabilno povezivanje, i imaju trajanje baterije do 26 sati sa jednim punjenjem. A sa IPX4 ocjenom vodootpornosti, bezbedni su za upotrebu tokom treninga ili po slaboj kiši.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *