Mobilni

Uštedite 50 USD na ovim bežičnim slušalicama preko uha, savršene za vježbanje i trčanje

Vježbanje i ostanak u odličnoj fizičkoj formi može imati odjek u svim drugim područjima vašeg života, tako da imate najbolja oprema za vaše sesije u teretani je presudno. Neke teretane mogu pumpati muziku za vježbanje tešku bas, dok druge dozvoljavaju svojim posjetiteljima da uživaju u vlastitim melodijama. Ako želite da zadržite svoje omiljene pjesme za vježbanje ili motivacijske govore dok idete u teretanu ili trčite, pogledajte ove Treblab Z2 slušalicesada na rasprodaji za samo 70 dolara.

Ove slušalice se mogu pohvaliti novim nivoom tišine i besprijekornom povezivanjem s telefonima, s aktivnom tehnologijom za poništavanje buke i Bluetooth 5.0 mogućnostima. Otporne su na vodu IPX4, tako da ih možete preznojiti bez brige da ćete ih oštetiti. Sa jednim punjenjem od 3 sata, ove slušalice mogu trajati do 35 sati. Svaka kupovina dolazi sa jednogodišnjom garancijom i 30-dnevnim povratom od Treblaba. Prvobitno 120 USD, trenutno imaju 42% popusta tako da ćete uštedjeti 50 USD.

Z2s dolaze s dodatnim jastučićima i ultramekim materijalima koji odgovaraju prirodnom obliku vašeg uha, pružajući udobnost bez klizanja ili klizanja. Teški su nešto više od pola funte i dolaze u prenosivoj torbici. Svojim povezanim uređajem možete kontrolisati preko ovih slušalica koje imaju ugrađen mikrofon i jednostavne kontrole dugmadi. Možete čak koristiti i glasovne komande za Siri, Google Assistant ili Alexa preko Z2 slušalica.

Leave a Reply

Your email address will not be published.