Mobilni

Uštedite 20% na Satechi Tech dodacima uz ovu rasprodaju za povratak u školu na cijelom sajtu

Satechijev elegantni laptop, tablet i dodaci za punjenje neki su od naših favorita na tržištu trenutno – zauzimaju više mjesta na našoj listi najbolji USB-C punjači, priključne stanice, baterije i ostala dodatna oprema. I upravo sada možete kupiti neke od ovih vrhunskih dodataka za manje. Satechi trenutno ima rasprodaju za povratak u školu na kojoj možete uštedjeti 20% na sve artikle kada koristite promo kod B2S20 na odlasku. Nije jasno koliko će ova ponuda trajati, pa naručite što prije ako se nadate da ćete iskoristiti ove popuste.

Na ovoj rasprodaji naći ćete sve vrste korisnih naprava i dodataka dostupnih po nižoj cijeni. Za samo 36 dolara, mogli biste pokupiti ovo zgodno USB-C čvorište, koji ima HDMI priključak, čitač SD kartica i više USB-A portova, te podržava prolazno punjenje. Ili, možete puniti sve svoje uređaje odjednom s ovim kompaktnim 48 USD Dock5 stanica za punjenje. Poseduje dva USB-C porta, dva USB-A porta i Qi podloge za bežično punjenje, plus silikonske pregrade kako bi svi vaši uređaji bili uredno organizovani.

Također možete preuzeti jedan od naših omiljene tastature godine, Satechi Slim X2, na rasprodaji za samo 64 dolara, 16 dolara niže od uobičajene cijene. Čak i ako vam ne trebaju nikakvi novi gadgeti, ovo je također odlična prilika da nabavite nešto visokog kvaliteta kablovi za punjenje na sniženju. Naći ćete još mnogo ponuda miševi, pametni utikači, stoji i adapteri takođe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *