Mobilni

Sonyjeve nove bežične slušalice LinkBuds S dosegle su najnižu cijenu od 148 USD (uštedite 52 USD)

Ova priča je dio Amazon Prime DayCNET-ov vodič za sve što trebate znati i kako pronaći najbolje ponude.

Još u junu, Sony novost LinkBuds pa čak i novije LinkBuds S bežične slušalice, koji karakteriše aktivno poništavanje buke, oba su bila 22 dolara niža od njihovih cijena na listi od 180 i 200 dolara. Sada su popusti još slađi i možete uštedite $52 na LinkBud Sspuštajući cijenu na samo 148 dolara.

Kao što sam rekao u svom recenzija LinkBuds S, oni su zaista privlačni na mnogo načina. Lagani su i kompaktni, ali ne štedite na karakteristikama i performansama. Oni su neka vrsta križanja između Sonyjevog početnog nivoa C500 slušalice (100 USD) i vodeći model WF-1000XM4 slušalice – i u osnovi Sonyjev ekvivalent Apple AirPods Pro.

Čitaj više: Najbolje bežične slušalice za 2022

Bio sam impresioniran kvalitetom zvuka za njihovu veličinu i moja jedina zamjerka prema njima je da su performanse glasovnog poziva mogle biti malo bolje. Međutim, u posljednjih nekoliko sedmica Sony je nadogradio firmver za LinkBuds S i čini se da je poboljšao performanse glasovnih poziva, uz bolje preuzimanje glasa — pozivaoci su rekli da je moj glas zvučao jasnije nakon nadogradnje firmvera dok je pozadinska buka bila prigušena prilično dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *