Mobilni

Sony LinkBuds ponuda: osvojite par za 145 dolara danas, ušteda od 35 dolara

Od skakanja uz omiljenu muziku ili upijanja u odličnu audio knjigu ili podcast, pravi par slušalica može učiniti svaki trening ili čak šetnju mnogo ugodnijim. Ako tražite kvalitetan zvuk i dobro zaokruženo iskustvo bez gubljenja novca, pogledajte ovo Sony LinkBudssada u prodaji za samo 145 dolara na Amazonu.

Ove bežične slušalice imaju jedinstven, otvoren dizajn koji ih odvaja od konkurenata kao što su Apple AirPods. Svidio nam se lagan i inovativan dizajn ovih slušalica i otkrili smo da se udobno i sigurno uklapaju u uho. Slušalice takođe imaju odlične mogućnosti glasovnog pozivanja, vodootporne su IPX4 i nude dobar zvuk za otvorene slušalice. Takođe imaju ugrađenu Alexa i mogu trajati do 23 sata sa futrolom za punjenje.

Ovi pupoljci nisu najbolji u prigušivanju buke zbog svog otvorenog dizajna. Dakle, za one koji traže slušalice za poništavanje buke, ove možda nisu najbolji izbor — možete vidjeti našu listu najbolje slušalice za poništavanje buke ovdje. Ali ako želite ovo isprobati i uštedjeti 35 USD, postupite po ovom ograničenom ugovoru već danas.

Čitaj više: Sony LinkBuds recenzija: Otvorene slušalice sa inovativnim dizajnom

Leave a Reply

Your email address will not be published.