Mobilni

Samsung raspakovan je za 3 dana. Evo kako to gledati uživo

Šta se dešava

Samsung Unpacked će se prenositi uživo 10. avgusta, verovatno sa detaljima o sledećoj liniji sklopivih telefona kompanije.

Zašto je važno

Samsung će dostići svoju četvrtu generaciju sklopivih telefona, koja je počela sa Galaxy Z Fold-om 2019. godine.

Šta je sledeće

Kako prostor za preklopne telefone raste, i Z Fold 4 i Z Flip 4, o kojima se priča, mogli bi otkriti karakteristike koje ćemo vidjeti u sklopivim telefonima drugih kompanija u narednoj godini, kao što su uređaji Motorola i Google o kojima se pričalo.

Samsungov avgust 2022. raspakovan je udaljen samo nekoliko dana. Događaj, koji je zakazan za srijedu, 10. avgust, vjerovatno će predstavljati nadolazeće modele Galaxy Z Fold i Z Flip. Glasine Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 bili bi nasljednici 1800 USD Z Fold 3 i 1000 USD Z Flip 3i Samsungova vlastita promotivna umjetnost za događaj koji prikazuje Z Flip telefon čini se da izaziva nove sklopive telefone koji su na putu.

Osim sklopivih telefona, Samsung bi također mogao pružiti pogled na budućnost svoje Galaxy Watch linije, budući da Samsung nastavlja saradnju s Googleom na najnovijoj verziji Wear OS operativni sistem. Ova verzija Wear OS-a — koja će na kraju uključiti funkcije iz Googleov Fitbit — trenutno je na prošlogodišnjem Galaxy Watch 4. Sada kada je prošlo godinu dana otkako je ovaj sat debitovao, Samsung bi mogao imati novi Galaxy Watch 5 spreman za 2022. zajedno s novim detaljima o Wear OS-u. Neke najave koje je otkrio Samsung mogle bi čak završiti i kod Googlea Pixel Watch kasnije ove godine.

Samsung Unpacked će se održati kao live stream sa početkom u 6 ujutro po pacifičkom vremenu (9 ujutro po istočnoevropskom vremenu) 10. avgusta, a kompanija planira emitovanje na Samsungovom YouTube kanalu, Samsung.com i Samsung Newsroom. Kako se događaj bude bližio, ugradit ćemo prijenos uživo u ovu objavu.

CNET će takođe održavati prenos uživo, uključujući pre- i posle emisije, naglašavajući najnovija otkrića u Samsungovoj Galaxy liniji. Taj događaj uživo će se prenositi na CNET-ovom YouTube kanalu, a biće popraćen izvještajima osoblja CNET-a.

Samsungov sljedeći Unpacked događaj dolazi kada se na tržište pojavljuju telefoni uključujući najnoviji Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 čip, uključujući OnePlus 10Tthe Asus Zenfone 9 i RedMagic 7S Pro. Također stiže otprilike mjesec dana prije nego što se očekuje da će Apple otkriti svoju liniju iPhonea za 2022. godinu, za koju se očekuje da će se poklopiti s iPhone 14 i javno objavljivanje iOS 16.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *