Mobilni

Samsung Galaxy Z Flip 3 snižen za 150 dolara: sada je vrijeme da isprobate sklopivi telefon

Dok je Galaxy Z Flip 4 i Z preklop 4 su najnoviji Samsungovi telefoni na sklapanje, prošlogodišnji Galaxy Z Flip 3 i njegova niža cijena imaju za cilj da ukradu neke od sjajnih telefona novijih telefona. Samsung planira zadržati Z Flip 3 i sniziti cijenu za 100 dolara, spuštajući je na 900 dolara (899 funti). The Galaxy Z Fold 3s druge strane, biće ukinut.

Pad cijene otkriven je tokom Samsungovog Unpacked događaja u srijedu, zajedno sa najavama za Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch 5 i Galaxy Watch 5 Proa svi će se naći u prodaji 26. avgusta. Iako cijene nisu objavljene tokom livestreama, Samsung je rekao CNET-u o sniženju cijene.

U satima koji su uslijedili nakon objave, neki trgovci su još više snizili cijenu. At Amazon i Target, Z Flip 3 se trenutno prodaje za 850 dolara ili 150 dolara po cijeni od ranije. Zamjene ili ponude operatera to bi mogle još više smanjiti, ali svakako biste trebali uporediti slično velikodušne ponude na novijem Z Flip 4 prije nego što se odlučite na kupovinu.

Čitaj više: Galaxy Z Flip 4 Prednarudžba: Gdje kupiti Samsungov novi Flip telefon

Kada je Galaxy Z Flip 3 lansiran 2021. godine, postigao je sjajnu tačku koja je izbalansirala cijenu, premium karakteristike i poboljšanu izdržljivost. Činjenica da je Samsung odlučio da ga zadrži kako bi prodao još godinu dana je dobra. Po cijeni od 1.000 dolara, to je bio prvi sklopivi telefon koji je bio popularan. Niža cijena ga čini još pristupačnijim za svakoga ko je znatiželjan, ali želi da plati manje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *