Mobilni

Samsung Galaxy Buds 2 Pro od 230 USD dobija Hi-Fi audio, ako imate pravi telefon

Šta se dešava

Samsung-ovi Galaxy Buds 2 Pro od 230 dolara imaju zvuk kompanije od 360° i zvuk višeg kvaliteta, sve dok su upareni sa kompatibilnim Galaxy telefonom.

Zašto je važno

Samsungove naprednije Galaxy slušalice uključuju funkcije koje su konkurentne Pixel Buds Pro i AirPods Pro, ali su im konkurentne i zaključavanjem ekskluzivnih funkcija unutar svog ekosistema uređaja.

Šta je sledeće

Samsungove nove bežične slušalice debitiraju uz Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 i Galaxy Watch 5 liniju, a svi će biti objavljeni kasnije u avgustu.

Samsungove nove bežične slušalice Galaxy Buds 2 Pro debitovane su u srijedu na sajmu kompanije Otpakovani događajpored novog Galaxy Z Fold 4, Z Flip 4 i Galaxy Watch 5 linija. Isporuka 26. avgusta, koštaju 230 dolara (219 funti, 349 AU$).

Kao i prethodni Galaxy Buds Pro, Samsung naglašava kako bežične slušalice podržavaju ono što naziva 360 audio, što bi trebalo da omogući doživljaj surround zvuka. Ali da biste ovo iskoristili, Galaxy Buds 2 Pro mora biti povezan sa podržanim Galaxy telefonom sa najmanje Android 8.0 i Samsungovim One UI 4.1 preklopom.

Galaxy Buds 2 Pro takođe podržava 24-bitni hi-fi audio, ali ta funkcija takođe zahteva Galaxy telefon koji ima Samsung One UI 4.0 ili noviji.

Osim poboljšanja samo za Galaxy, bežične slušalice imaju aktivno poništavanje buke i bateriju koja je predviđena za 20 sati sa uključenim poništavanjem buke. Bez poništavanja buke, Samsung kaže da se pupoljci mogu protegnuti do 30 sati između punjenja.

Galaxy Buds 2 Pro imaju nivo vodootpornosti IPX7 za vodu i znoj, što ih čini dobrim za teretanu ili kišni dan, a dolaze u tri boje: bura ljubičasta, bela i grafitna.

Galaxy Buds linija često ima inventivne dizajne (još uvijek tražim nastavak modela u obliku graha Galaxy Buds uživo), ali šteta je što se nastavlja industrijski trend zahtijevanja odgovarajućeg telefona za najbolji kvalitet zvuka. Google je novi Pixel Buds Pro također zahtijeva Pixel telefon za svoj prostorni zvuk, a Apple je prilično poznat po tome što uključuje sve vrste pogodnosti za AirPods korisnika kada su upareni sa Appleovim uređajima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *