Mobilni

Remont Apple Watch Rasprodaje cijene od 85 USD danas samo na Woot-u

Apple proizvodi, čak i stariji modeli, imaju tendenciju da zadrže svoje cijene tokom godina, tako da može biti teško pronaći popust na uređaj koji želite. Iz tog razloga, odlazak na renoviran model je često pravi način ako želite uštedjeti nešto novca. Woot, podružnica Amazona, jedno je od naših omiljenih mjesta za pronalaženje obnovljene elektronike, a sve dok vam ne smetaju neke manje ogrebotine, ogrebotine i udubljenja, Apple uređaje možete pronaći po impresivnim cijenama. Samo danasWoot ima nekoliko generacija renovirani Apple satovi na sniženju, tako da možete uštedjeti stotine u poređenju sa kupovinom jednog novog.

Woot-ova prodaja uključuje niz modela Apple Watch-a objavljenih od Apple Watch serije 3 do Apple Watch serije 5 iz 2019. I iako su ovo možda stariji modeli, još uvijek imaju mnogo moćnih specifikacija i performansi za svoju cijenu. Serija 5, koju možete pokupite za samo $150ima 18 sati trajanja baterije, uvijek uključen zaslon, vodootpornost do 50 metara i napredne mogućnosti praćenja zdravlja.

Ako vam tek trebaju osnovne funkcije pametnog sata kao što su streaming muzike, zdravstveni pokazatelji, pozivi na zapešću i telefonske obavijesti, Apple Watch Series 4 je dobar izbor i možete nabavite jedan od samo 110 dolara. Oni koji žele što manje potrošiti na Apple Watch mogu razmotriti Seriju 3 od samo 85 dolara ali treba napomenuti da je ovaj model sada star nekoliko godina i da ga neće dobiti WatchOS 9 ažuriranje ove jeseni. Kao početni pametni sat, omogućit će vam da steknete osjećaj za Appleov nosivi ekosistem bez trošenja više nego što je potrebno, iako je vjerovatno vrijedno izdvojiti dodatnih 25 dolara da nabavite noviju Seriju 4 ako možete.

Svi modeli Apple Watcha dostupni na ovoj rasprodaji ocijenjeni su kao popravci tipa “ogrebotine i udubljenja”. To znači da će, iako su testirani i potvrđeno da su u punom radnom stanju, imati primjetne kozmetičke mrlje. Pročitajte više o Wootovom ocjenjivanju i kriterijima remonta.

A ako odlučite da ne želite obnovljeni pametni sat, još uvijek možete pronaći odličan Apple Watch ponude kod raznih trgovaca. Samo imajte na umu da kupovina novog znači da ćete platiti više.

Čitaj više: Najbolji pametni sat za 2022

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *