Mobilni

Prednarudžba za Galaxy Buds 2 Pro: najbolje ponude za Samsungove nove slušalice

The Galaxy Buds 2 Pro su najnoviji Samsungov proizvod u prostoru bežičnih slušalica. Slušalice su najavljene u Samsungov događaj Unpacked u srijedu i imaju manji, lakši i udobniji dizajn. Kada su uparene sa kompatibilnim Galaxy telefonom, slušalice takođe podržavaju Hi-Fi audio.

Novi Galaxy Buds 2 Pro od 230 dolara vjerovatno će zamijeniti Galaxy Buds 2 kao naš najbolji Samsungov izbor na našoj listi najbolje bežične slušalice kada smo imali priliku da ih probijemo, iako ne morate platiti punu cijenu za set uz ove ponude za predbilježbe za Galaxy Buds 2 Pro.

Prednarudžbe za Galaxy Buds 2 Pro su sada otvorene, a slušalice će biti službeno objavljene 26. avgusta zajedno sa Samsungovim nedavno predstavljenim Galaxy Z Fold 4 i Galaxy Z Flip 4 sklopivi telefoni.

U kojim bojama dolaze Galaxy Buds 2 Pro?

Buds 2 Pro su dostupni u grafitnoj, bijeloj i Bora ljubičastoj boji.

Koliko koštaju Galaxy Buds 2 Pro?

Po njihovoj punoj maloprodajnoj cijeni, Samsung Galaxy Buds 2 Pro koštaju 230 dolara, iako vam ponude za zamjenu i pakete mogu pomoći da ih nabavite po nižoj cijeni.

Obavezno provjerite sve ponude za Galaxy Buds 2 Pro ispod za neke načine da uštedite na njihovim maloprodajnim cijenama.

Najbolje ponude za Galaxy Buds 2 Pro prednarudžbe

Bilo da imate stariji set slušalica za prodaju ili želite da uključite Galaxy Buds 2 Pro u paket sa jednim od novih Samsungovih sklopivih telefona, mi ćemo vas pokriti kada su u pitanju ponude za prednarudžbu Galaxy Buds 2 Pro.

Nastavit ćemo ažurirati ovu stranicu kako nove ponude budu postale dostupne, stoga nastavite provjeravati ako vaš željeni prodavač nije naveden ispod.

Ako naručite u pretprodaji prije njihovog lansiranja 26. avgusta, možete dobiti do 75 USD popusta kada trgujete sa svojim starim slušalicama plus besplatan bežični punjač i 30 USD kredita za Samsung. Samsung takođe nudi do 30% popusta na Galaxy Buds 2 Pro kada se naruči u pretprodaji zajedno sa svojim novim sklopivim telefonima i pametnim satom Galaxy Watch 5.

Možete dobiti besplatan Samsung bežični punjač u vrijednosti od 60 USD uz prethodnu narudžbu Galaxy Buds 2 Pro na Amazonu.

Poput Amazona, Best Buy također nudi besplatnu Samsung podlogu za punjenje u vrijednosti od 60 dolara uz prethodnu narudžbu Galaxy Buds 2 Pro. Svoju narudžbu možete preuzeti u trgovini i na dan izdavanja.

Galaxy Buds 2 Pro dostupni su za pretprodaju na Verizonu, iako operater trenutno ne nudi nikakve ponude za nove Samsungove slušalice.

Nestrpljivo pratimo ponude za Galaxy Buds 2 Pro, ali trenutno su dostupni samo po punoj cijeni preko AT&T-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *