Mobilni

Pogledajte CNET-ovu Watch Party da vidite svaki Samsung Galaxy koji otkriva danas

Samsungov sljedeći Unpacked događaj je skoro tu, a CNET će to prenositi uživo uz našu Samsung Unpacked Watch Party koja će se odvijati čitavu srijedu ujutro.

CNET će započeti zabavu za gledanje pretprogramom u 5 ujutro po pacifičkom vremenu (8 ujutro ET) na našem YouTube kanalu. Claire Reilly i Abrar Al-Heeti iz CNET-a će razgovarati o svemu što vidimo tokom događaja i odgovoriti na vaša pitanja o glasinama Galaxy Z Fold 4 i Z Flip 4 telefoni. Također ćemo imati detaljnu analizu od naše urednice za mobilne uređaje Lise Eadicicco, a provjerit ćemo i našeg urednika na terenu Patricka Hollanda, koji će pratiti događaj iz New Yorka.

Kada Samsung zvanično započne događaj Unpacked u 6:00 po pacifičkom vremenu, CNET će nastaviti emisiju kako bi analizirao sva otkrića, a nakon toga će biti domaćin post-showa kako bi sve raspakovao u Unpacked-u.

Želite biti dio naše emisije? Možete se pridružiti chatu uživo na CNET-ovom YouTube videu iznad, ili nam možete poslati svoja pitanja prije emisije tako što ćete posjetiti CNET-ovu objavu YouTube zajednice i ostaviti svoju poruku u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *