Mobilni

Ovaj otključani Pixel 5 od 700 USD košta samo 430 USD – samo danas

Ako ste u potrazi za novim pametnim telefonom, Google Pixel 5 svakako vredi pogledati. Prepun je funkcija koje mogu parirati premium Apple i Samsung telefonima, a cijena mu je vrlo razumna.

Trenutno Woot prodaje potpuno nova izdanja zelene kadulje otključani Google Pixel 5 telefoni za 430 dolara. To je 270 dolara manje od kataloške cijene i 40 dolara jeftinije nego što možete pronaći Amazon. Ali imajte na umu, ova ponuda ističe večeras.

Pixel 5 je Google brendirani Android telefon koji će biti objavljen 2020. godine i ima 5G brzine, Snapdragon 765G procesor, 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Uvijek uključeni 6-inčni OLED 90Hz ekran ima Corning Gorilla Glass 6. Iako je opremljen Androidom 11, može se nadograditi na Android 12.

Možete snimiti sjajne slike sa Pixel 5. Poseduje kameru od 12,2 megapiksela i drugu ultraširoku kameru od 16 megapiksela, kao i prednju kameru od 8 megapiksela. A i baterija je impresivna. Može trajati do 48 sati s aktiviranim načinom ekstremne uštede baterije.

Ne samo da ovaj telefon ima bežično punjenje, već pruža i obrnuto bežično punjenje za druge Qi certificirane uređaje. A pošto je otključan, možete odabrati operatera sa planom koji uravnotežuje troškove i funkcije koje želite.

Lin La iz CNET-a rekla je da je zbog visoke cijene bilo teško preporučiti, ali je inače visoko ocijenjena. Sa 39% popusta, ovaj telefon je mnogo privlačniji. Također dolazi s jednogodišnjom ograničenom garancijom proizvođača i planirano je da primi najnovije OS i sigurnosna ažuriranja do oktobra 2023.

Čitaj više: iPhone 12 u odnosu na Pixel 5: Apple i Google 5G vodeći modeli u poređenju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *