Mobilni

Ova jednodnevna rasprodaja iPhone-a sa remontom mogla bi vam uštedjeti stotine

Apple proizvodi neke od najboljih uređaja na tržištu, zbog čega njegov najnoviji iPhone ima tendenciju da zauzme prvo mjesto na našoj listi najbolji telefoni za kupovinu svake godine. Apple uređaji ipak nisu jeftini, tako da može biti skup pokušaj da se osigura da imate noviji model u džepu. Ako želite jeftinu nadogradnju, odlazak na rabljeni iPhone je često najbolji put, a Woot je veliki izbor obnovljenih iPhonea na rasprodaji danas da vam pomognem da uradite upravo to. Jednodnevna rasprodaja uključuje najnovije modele poput iPhonea 11 i iPhone 12 serije uređaja kao i pristupačnijih modela prethodne generacije. U poređenju sa direktnom kupovinom u Apple-u, uštedjet ćete stotine.

Svi uređaji koje ćete naći na ovoj rasprodaji su za popravke razreda A. Prema Wootu, to znači da će biti malo kozmetičkih mrlja i da je svaki uređaj prošao potpuni dijagnostički test koji osigurava funkcionalnost kao novu.

Sa 5G mogućnostima, OLED ekranom i Appleovim A14 Bionic čipom, iPhone 12 je i dalje odličan telefon koji je više nego dovoljan za većinu korisnika. To je velika vrijednost počevši od samo 480 dolara, što je 219 dolara manje od kupovine novog direktno od Apple-a. Pro Max verzija sa modernijim hardverom kamere i većim ekranom je također uključena u prodaju od $780.

Ako želite potrošiti malo manje, iPhone 11 iz 2019. je pristupačniji izbor s cijenama počevši od samo 330 dolara za model od 64GB. To je 169 dolara manje od onoga što Apple naplaćuje za novi iPhone 11 istog kapaciteta. Iako više nije najnoviji model, iPhone 11 će ga i dalje dobiti iOS 16 kada bude objavljen ove jeseni, i to je solidna nadogradnja za svakoga ko je predugo držao svoj iPhone 8. Pored različitih iPhone modela prethodne generacije u prodaji, najnoviji iPhone SE je također dostupan od samo 170 USD — manje od polovine cijene koju Apple naplaćuje potpuno novo — ako želite maksimalno iskoristiti svoj budžet.

Ova Woot rasprodaja ističe večeras u 21:59 po pacifičkom vremenu (00:59 ET), ili kada se ovi renovirani modeli rasprodu, pa preporučujemo da djelujete prije nego kasnije. Budući da je Woot u vlasništvu Amazona, članovi Prime mogu dobiti besplatnu dostavu na stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *