Mobilni

Ova Amazonova ponuda bez ikakvih obaveza donosi 277 dolara na Galaxy S22 Ultra

Za korisnike Androida, Samsung Galaxy S22 Ultra je otprilike najnapredniji i najmoćniji telefon na tržištu u ovom trenutku. I upravo sada, možete kupiti jedan uz popust. Amazon trenutno nudi 277$ popusta na 256GB fantomsku crnu varijantu S22 Ultra, spuštajući cijenu na samo 1,023$. I za razliku od mnogih sadašnjih ponude koje nude prevoznici, nema vezanih uzica ili obruča kroz koje možete preskočiti da biste ostvarili ovaj popust. Postoje neki popusti i na druge konfiguracije, ali ovo je daleko najbolja dostupna ponuda. Nema jasnog isteka ove ponude, ali ponude za najnovije telefone rijetko traju dugo, pa naručite što prije.

Galaxy S22 Ultra smo nazvali ukupnim najbolji Android telefon za kupovinu u 2022, i to sa dobrim razlogom. Sa 12 GB RAM-a i vrhunskim Snapdragon 8 procesorom, kao i 5G vezom, može se pohvaliti munjevitim performansama i vremenom učitavanja. Ekran je zadivljujući 6,8-inčni WQHD+ ekran sa brzinom osvježavanja od 120 Hz, a ugrađena S Pen olovka čini navigaciju lakšom nego ikad. Ambiciozni fotografi sigurno će voljeti impresivnu stražnju širokougaonu kameru od 108 MP, a također se može pohvaliti nekim zaista impresivnim mogućnostima snimanja pri slabom osvjetljenju.

Vijek trajanja baterije je bio na nivou S21 Ultra prethodne generacije, u proseku oko dan i po svakodnevne upotrebe tokom naših testova. Takođe ima IP68 ocjenu otpornosti na vremenske uvjete, tako da je potpuno vodootporan do 1,5 metara, a njegov Gorilla Glass ekran ga čini otpornim na ogrebotine i udubljenja. Za one koji traže vrhunski Android telefon, ovo je jedna od najboljih vrijednosti koje ćete tamo pronaći u ovom trenutku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *