Mobilni

Osvojite besplatan iPhone 14 ili Apple Watch Series 8 u pola cijene dok Verizonove ponude predbilježbe traju

Apple’s iPhone 14 i iPhone 14 Pro Sutra dođite na police prodavnica, što znači da je danas vaša poslednja prilika da postignete sjajan rezultat Ponuda za iPhone 14 u pretprodaji. Isto važi i za potpuno novo Apple Watch serija 8.

Verizon nudi neke od najprivlačnijih ponuda u ovoj ranoj fazi, sa čak 1.000 USD popusta na iPhone 14 prednarudžbe — što znači da možete besplatno, efikasno dobiti neke konfiguracije — plus besplatan pristup Apple uslugama uključujući Apple Music i Apple TV Plus . Ako ste u potrazi za nadogradnjom pametnog sata, možete jednu u paketu sa nadogradnjom telefona uz popust od 120 USD ili nabaviti dva pametna sata i uštedjeti 250 USD.

James Martin/CNET

Uštedite čak 800 USD na iPhone 14 na neograničenom planu kada trgujete svojim postojećim uređajem. Možete čak i predati stari ili oštećeni uređaj. Najstariji model iPhonea koji dobiva vrhunsku vrijednost za zamjenu je iPhone XR. Prebacite se na Verizon i osvojit ćete Verizon poklon karticu od 200 USD.

Posebno privlačan plan je Verizonov One Unlimited za iPhone sa uključivanjem Apple One porodičnog naloga — koji vam omogućava pristup uslugama kao što su Apple Music i Apple TV Plus i štedi vam do 480 USD godišnje. Dostupni su i paketi koji uključuju $120 popusta na kupovinu Apple Watch-a i $50 popusta na Beats slušalice.

James Martin/CNET

Slična promocija dostupna je za iPhone 14 Pro i Pro Max sa čak 1000 USD popusta putem zamjene kada iskoristite neograničeni plan koji ispunjava uslove. Taj rezultat popusta je vaš početnički iPhone 14 Pro besplatno. iPhone 11 Pro je najstariji telefon koji vam može dati potpuni popust na zamjenu za nove linije i oštećeni uređaji su također prihvaćeni. Switchers će također osvojiti bonus na Verizon poklon kartici od 200 USD.

James Martin/CNET

Osim što ste u mogućnosti da zajedno sa iPhoneom 14 uz iPhone 14 uz popust od 120 USD možete uštedjeti na uređaju čak i ako ne nadogradite svoj telefon ove godine. Trenutna ponuda je sjajna ako nekoliko ljudi u vašoj porodici traži najnoviji Apple pametni sat jer, kada kupite Apple Watch Series 8, dobit ćete do 250 USD popusta na drugi. To je popust od 50% na Apple Watch Series 8 s omogućenom mobilnom mrežom.

Patrick Holland/CNET

Iskoristite 20% popusta na nove dodatke za iPhone 14 u Verizonu dok traju zalihe. To uključuje futrole i štitnike za ekrane za nove modele, kao i MagSafe dodatke kao što su baterije i bežični punjači.

Dobrodošli u CNET kupone, prvu stanicu prije kupovine, sa mnoštvom ponuda i popusta vrhunskih online trgovaca. Jednostavno idite na našu stranicu sa kuponima i upišite svoju omiljenu trgovinu ili brendove kako biste pronašli sve ponude dostupne za ovu sedmicu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.