Mobilni

Održavajte svoje Apple uređaje napunjene sa 70 USD popusta na Mophie 3-u-1 bežični punjač samo danas

Zahvaljujući napretku u bežično punjenje tehnologije, lako je osigurati da svi vaši uređaji ostanu uključeni tokom dana. Mogli biste pokupiti nekoliko jeftini bežični punjači postaviti oko vašeg doma, ali rješenje sve u jednom može bolje odgovarati vašim potrebama. Samo danas, Best Buy ima Mophie-jev bežični punjač tri u jednom za Apple uređaje snižen za 70 dolara, što znači da svoju osnovnu opremu možete nabaviti na jednom prikladnom mjestu za manje. Sve do 60 dolara, punjač za više uređaja nudi namjenska mjesta za punjenje za vaš iPhone, Apple Watch i AirPods.

Ako koristite iPhone 8 ili noviji, moći ćete postaviti svoj uređaj na Mophie Qi punjač i uživati ​​u brzinama punjenja do 7,5 W koje, izvan službenih MagSafe punjači, je onoliko brzo koliko može. Integrirani konektor za punjenje Apple Watch-a podiže vaš sat pod idealnim uglom za korištenje noćnog ormarića i ne zahtijeva da dodajete vlastiti kabel za Apple Watch kao mnogo jeftinijih postolja na tržištu. Tu je i namjensko mjesto za punjenje AirPods uređaja koje osigurava da punjenje počne čim ih spustite i da vaši AirPods neće blokirati funkciju noćnog ormarića vašeg Apple Watcha.

Sa staklenom površinom i samo jednim kablom koji napaja cijeli uređaj, Mophieov bežični punjač tri u jednom nudi uredno rješenje koje će izgledati kao dio vašeg stola ili noćnog ormarića. Međutim, popust od 70 USD dostupan je samo danas, pa ga nemojte propustiti. Amazon je podudaranje Best Buy je također jednodnevna rasprodaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *