Mobilni

Obnovljeni iPhone uređaji danas su dostupni uz velike popuste, već od 330 USD

Apple proizvodi neke od najboljih uređaja na tržištu, zbog čega njegov najnoviji iPhone ima tendenciju da zauzima prvo mjesto na našoj listi najbolji telefoni za kupovinu svake godine. Apple uređaji ipak nisu jeftini, tako da može biti skup pokušaj da se osigura da imate noviji model u džepu. Ako želite jeftinu nadogradnju, odlazak na rabljeni iPhone je često najbolji put, a Woot je veliki izbor obnovljenih iPhonea na rasprodaji danas da vam pomognem da uradite upravo to. Jednodnevna rasprodaja uključuje najnovije modele iz iPhonea 11 i iPhone 12 serija na ogromnim sniženjima u odnosu na kupovinu potpuno novog u Appleu.

Svi uređaji koje ćete pronaći na ovoj rasprodaji navedeni su kao popravci ogrebotina i udubljenja. Prema Wootu, to znači da će pokazivati ​​umjereni nivo habanja, ali, osim svog fizičkog izgleda, testirani su kako bi se osiguralo da su u punom radnom stanju.

Sa 5G mogućnostima, OLED ekranom i Appleovim A14 Bionic čipom, iPhone 12 je i dalje odličan telefon koji je više nego dovoljan za većinu korisnika. To je velika vrijednost počevši od samo 470 dolara, što je 229 dolara manje od kupovine novog direktno od Apple-a. Pro Max verzija sa modernijim hardverom kamere i većim ekranom je također uključena u prodaju od $780.

Ako želite potrošiti malo manje, iPhone 11 iz 2019. je pristupačniji izbor s cijenama počevši od samo 330 dolara za model od 64GB. To je 169 dolara manje od onoga što Apple naplaćuje za novi iPhone 11 istog kapaciteta. Iako više nije najnoviji model, iPhone 11 će ga i dalje dobiti iOS 16 kada bude objavljen ove jeseni, i to je solidna nadogradnja za svakoga ko je predugo držao svoj iPhone 8. iPhone 11 Pro Max varijanta je također na rasprodaji za 520 dolara ako želite veći ekran od 6,5 inča i naprednije kamere.

Ova Woot rasprodaja ističe večeras u 21:59 po pacifičkom vremenu (00:59 ET), ili kada se ovi renovirani modeli rasprodu, pa preporučujemo da djelujete prije nego kasnije. Budući da je Woot u vlasništvu Amazona, članovi Prime mogu dobiti besplatnu dostavu na stranici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *