Mobilni

Iskoristite do 250 USD popusta na otključane pametne telefone Galaxy S22 Plus

Ako ste u potrazi za novim pametnim telefonom, Samsung Galaxy S22 Plus trebao bi biti na vrhu vaše liste. Debitovao je ranije ove godine, i to je solidan izbor koji je prepun mnoštva funkcija i ima dovoljno prostora za pohranu da održi korak sa svim vašim fotografijama, videozapisima i aplikacijama. Osim toga, dolazi u raznim bojama koje odgovaraju vašem stilu. Možeš uštedite do $250 na Samsung Galaxy S22 Plus na Amazonu na ograničeno vrijeme, čime je cijena dostigla 800 USD.

Galaxy S22 Plus dolazi sa velikim AMOLED ekranom od 6,6 inča, koji je veći od S22 i manji od S22 Ultra, što olakšava rukovanje jednom rukom, a istovremeno pruža ekran koji je dovoljno velik da prenosi sadržaj bez naprezanja.

Također sadrži Android 12Snapdragon 8 Gen 1 procesor, 8 GB RAM-a i bilo koje od njih po vašem izboru 128 GB memorije ili nadogradite na veće 256 GB prostora za pohranu verzija kapaciteta.

Ovaj telefon ima dugo trajanje baterije koja može trajati cijeli dan i ima brzo punjenje kada vam je potrebno pojačanje. I dolazi opremljen izdržljivim Gorilla Glass staklom u slučaju da se vaš telefon prevrne. S22 Plus takođe ima zadnju kameru od 50 megapiksela koja može da snima u 8K, kao i tehnologiju Adaptive Pixel koja poboljšava izgled vaših noćnih fotografija i videa.

Ovaj Samsung je također otključan, što vam omogućava da odaberete svog operatera kako biste dobili željene funkcije i pokrivenost uz budžet koji vam odgovara.

Čitaj više: Samsung Galaxy S22 u odnosu na Plus protiv Ultra: Razlika je u detaljima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *