Mobilni

Google Pixel 6A vidi prvi pad cijene na 399 USD, uštedite 50 USD danas

Googleov proračun Pixel 6A tek se pojavio na tržištu 28. jula, ali možete uštedjeti nešto novca kada kupite otključani 5G Android pametni telefon na Amazonu. Samo isjeci kupon na stranici i uštedite 38 USD, čime je cijena 399 USD. (To je 50 dolara uštede u odnosu na Best Buy.)

Poseduje OLED ekran od 6,1 inča, Titan M2 čip, Google Tensor procesor, Android 12 softver, 6 GB RAM-a i 128 GB prostora za pohranu, ovaj proračunski telefon svakako donosi mnogo novca za novac. I ovaj telefon će biti među prvima koji će dobiti nadolazeću Android 13 ažurirati.

Kamera od 12,2 megapiksela možda je korak dalje u odnosu na kameru na Pixel 6. Ali to je i dalje prilično odlična kamera za svoju cijenu, a čak dolazi i opremljena alatima kao što su Magic Eraser, Motion Mode i Portrait Mode.

Ovaj telefon može trajati više od 24 sata sa jednim punjenjem, ovisno o tome kako ga koristite. Baterija je prilagodljiva i uči koje aplikacije najviše koristite, što vam može uštedjeti energiju tako što ne trošite bateriju na one koje rijetko koristite. Ovaj telefon je otporan na vodu i prašinu prema IP67, tako da bi vaš telefon trebao biti siguran u većini okruženja i uslova.

Još jedna sjajna funkcija koju ovaj telefon nudi je Live Translate, koja će vam pomoći da prevedete znakove, video titlove uživo i privatne razgovore i poruke na do 55 jezika. Po cijeni od 399 dolara, ovo je definitivno solidan telefon koji vrijedi provjeriti.

Čitaj više: Google Pixel 6A u odnosu na Pixel 5A sa 5G: velike promjene ističu novi telefon od 449 dolara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *