Mobilni

Galaxy Z Fold 4 Prednarudžba: Gdje kupiti Samsungov najnoviji sklopivi uređaj

To je Samsung Unpacked dan i Galaxy Z Fold 4 je sada zvanično. Nakon mjeseci glasina i nagađanja, sada znamo sve detalje o Samsungovom sljedećem sklopivom telefonu, a čak možete i uštedjeti na jednom uz ove ponude za prednarudžbe za Galaxy Z Fold 4.

Jedna od najvećih najava koja je izašla iz Unpacked-a, Samsungov Galaxy Z Fold 4 je nasljednik prošlogodišnjeg Galaxy Z Fold 3 i nastavak Samsungovog hibridnog pristupa tableta i telefona. Sklopivi u stilu knjige ima spoljni ekran od 6,2 inča i unutrašnji ekran od 7,6 inča, od kojih oba nude brzinu osvežavanja od 120 Hz. Tu je i novi niz kamera koji uključuje glavnu kameru od 50 megapiksela, ultraširoku kameru od 12 megapiksela i telefoto kameru od 10 megapiksela.

Galaxy Z Fold 4 će vjerovatno biti jedan od njih najbolji telefoni za kupovinu u 2022, posebno ako vam je važno povećati veličinu ekrana u vašem džepu, ali ova vrsta inovacije nije jeftina. Srećom, već postoji mnoštvo ponuda za Galaxy Z Fold 4 koje možete iskoristiti u ovoj fazi prednarudžbe kako biste mogli uštedjeti na najnovijem i najboljem Samsung uređaju.

U kojim bojama dolazi Galaxy Z Fold 4?

Samsung Galaxy Z Fold 4 dostupan je u sivo zelenoj, fantomsko crnoj i bež boji. Bordo boja je takođe dostupna isključivo u Samsungu.

Koliko košta Galaxy Z Fold 4?

Po svojoj punoj maloprodajnoj cijeni, Samsungov Galaxy Z Fold 4 počinje od 1.800 dolara. To vam daje varijantu od 256 GB osnovne specifikacije. Američke cijene za svaki model su sljedeće:

  • Samsung Galaxy Z Fold 4 (256 GB): 1800 USD
  • Samsung Galaxy Z Fold 4 (512 GB): 1.920 USD
  • Samsung Galaxy Z Fold 4 (1TB): 2.160 USD

Obavezno provjerite sve ponude za Galaxy Z Fold 4 ispod za neke načine da uštedite na ovim maloprodajnim cijenama.

Najbolje ponude za Galaxy Z Fold 4 u pretprodaji

Iako ste propustili Samsungovu ponudu za ranu upotrebu koja je bila ponuđena prije nego što je Unpacked počeo, još uvijek postoji mnogo ponuda za prednarudžbe za Galaxy Z Fold 4 koje možete iskoristiti. U nastavku smo sakupili najbolje ponude za Galaxy Z Fold 4 od operatera i prodavaca kako biste znali gdje je trenutno najbolje mjesto za prednarudžbe.

Nastavit ćemo ažurirati ovu stranicu kako nove ponude budu postale dostupne, stoga nastavite da provjeravate ako vaš operater ili željeni prodavač nije naveden ispod.

Osvojite čak 1000 USD popusta na Galaxy Z Fold 4 u pretprodaji uz direktnu zamenu u Samsungu i dobijte nadogradnju prostora za skladištenje bez dodatnih troškova. Takođe možete dobiti do 300 USD kredita za Samsung kada uključite Buds 2 Pro i Watch 5 ili Watch 5 Pro sa Z Fold 4.

Zamijenite svoj stari Galaxy telefon AT&T-u i osvojite do 1000 USD popusta na Galaxy Z Fold 4 prednarudžbu. Telefon koji se prodaje može biti iz bilo koje godine iu bilo kojem stanju. Što je još bolje, kupci koji unapred naruče u AT&T-u dobiće besplatnu dodatnu opremu za skladištenje — što znači duplo veći prostor za skladištenje — plus besplatnu Samsung futrolu.

Uz ovu promociju, možete dobiti Galaxy Z Fold 4 za samo 800 USD na kvalifikacionom neograničenom planu i, ako naručite unaprijed, za tu cijenu ćete dobiti model od 512 GB umjesto modela od 256 GB. Kredit od 1.000 USD se vrši u periodu od 36 mjeseci, a ako otkažete uslugu prije isteka 36 mjeseci, morat ćete platiti preostali iznos. Također imajte na umu da krediti počinju unutar tri računa i zahtijevaju da unaprijed platite sve poreze i povezane naknade na maloprodajnu cijenu.

Zamijenite svoj stari ili oštećeni telefon u Verizon-u i osvojite čak 800 USD na Samsung Galaxy Z Fold 4 uz odabrane neograničene planove. Switchers će također dobiti dodatnih $200 bonusa.

Do 8. septembra, novi i postojeći Xfinity Mobile korisnici mogu uzeti 450 USD na novi Galaxy Z Fold 4. Ugovor zahtijeva novu Xfinity Mobile liniju za nove korisnike, a postojeći korisnici mogu nadograditi jednu od svojih postojećih linija da bi dobili ponudu.

T-Mobile vam nudi priliku da nabavite Galaxy Z Fold 4 od samo 0 USD uz do 1000 USD kredita za račune na kvalifikovanom Magenta Max ili premium planu. Krediti će se primjenjivati ​​na 24 ili 36 mjeseci. Kao i drugi operateri, dobit ćete duplo više prostora za skladištenje bez dodatnih troškova.

Best Buy vam daje veći prostor za pohranu bez dodatnih troškova i nudi besplatne futrole s otključanim Galaxy Z Fold 4 prednarudžbinama. To znači da možete dobiti model od 512 GB sa popustom od 120 USD i besplatno preuzeti crni Standing Cover (vrijedan 90 USD).

Amazon ima Galaxy Z Fold 4 dostupan za pretprodaju, iako trenutno nema uštede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *