Mobilni

Galaxy Z Fold 4 pojavljuje se na Amazon listi ispred Samsunga koji je raspakovan

Ispred Samsung Unpacked sljedeće sedmice, lista za Galaxy Z Fold 4 izgleda da se pojavio na Amazonu u Holandiji. Oglas za nenajavljeni telefon, koji je ranije objavio 9to5Google, ne uključuje cijenu, ali otkriva mnogo detalja.

Slike na listi prikazuju sklopivi telefon sa istim veličinama ekrana kao njegov prethodnik, sa spoljnim ekranom od 6,2 inča i unutrašnjim ekranom od 7,6 inča. Oba ekrana će imati brzinu osvježavanja od 120 Hz, prema listi.

Nova futrola za S Pen za Galaxy Z Fold 4 je također prikazana na listi, i čini se da prilagođava poziciju gdje je olovka pohranjena u odnosu na Z preklop 3 slučaj.

Uz S Pen kućište i detalje ekrana, Amazon Holandija je navela boju za novi telefon kao bež. Međutim, ovo ime boje možda nije konačno. Jedna od slika sa listingom takođe prikazuje telefon u crnoj ili tamno sivoj boji, dok je nova S Pen futrola siva sa primesama zelene boje.

Samsung Unpacked bi trebao biti održan 10. avgusta i očekuje se da će potrošačima dati zvanične informacije o Galaxy Z Fold 4. Priča se da će Samsung također najaviti Galaxy Watch 5 i nasljednike Galaxy Bud 2 slušalica.

Samsung nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *