Mobilni

Galaxy Z Flip 4 Prednarudžba: Gdje kupiti Samsungov novi Flip telefon

Galaxy Z Flip 4 je sada zvaničan, jer je upravo predstavljen Samsung je raspakovan događaj. Nakon nekoliko mjeseci glasina, curenja informacija i iznošenja želja do događaja 10. avgusta, najnoviji Samsung telefon na preklop sada je dostupan za pretprodaju, a možete čak i uštedjeti na jednom uz ove ponude za Galaxy Z Flip 4.

Nasljednik 2021 Galaxy Z Flip 3, uređaj 4. generacije zadržava poznati vertikalno sklopivi dizajn sa poklopcem od 1,9 inča, spoljnim ekranom kada je telefon zatvoren i glavnim ekranom od 6,7 inča sa brzinom osvežavanja od 120 Hz. Značajne nadogradnje uključuju Snapdragon 8 Plus Gen 1 procesor i veću bateriju od 3.700 mAh plus manji ukupni profil. Njegova glavna kamera i dalje ima rezoluciju od 12 megapiksela, iako je senzor poboljšan za bolje performanse pri slabom osvjetljenju.

Z Flip 3 smo nazvali kao prvi sklopivi telefon koji biste možda htjeli kupiti, a Z Flip 4 ga poboljšava u nekim ključnim područjima. Verovatno će ukrasti mesto Z Flip 3 na našoj listi najbolji telefoni za kupovinu u 2022 jednom kada smo imali priliku da ga testiramo. Ako želite da budete među prvima koji će ga uhvatiti, već postoji mnoštvo ponuda za Galaxy Z Flip 4 koje možete iskoristiti u ovoj fazi prednarudžbe.

U kojim bojama dolazi Galaxy Z Flip 4?

Samsung Galaxy Z Flip 4 dostupan je u bura ljubičastoj, grafitnoj, roze zlatnoj i plavoj boji.

Koliko košta Galaxy Z Flip 4?

Po svojoj punoj maloprodajnoj cijeni, Samsungov Galaxy Z Flip 4 počinje od 1.000 dolara. Time dobijate varijantu sa osnovnim specifikacijama od 128 GB. Američke cijene za svaki model su sljedeće:

  • Samsung Galaxy Z Flip 4 (128 GB): 1.000 dolara
  • Samsung Galaxy Z Flip 4 (256 GB): 1.100 USD
  • Samsung Galaxy Z Flip 4 (512 GB): 1.220 USD

Obavezno provjerite sve ponude za Galaxy Z Flip 4 ispod za neke načine uštede na ovim maloprodajnim cijenama.

Najbolje ponude za Galaxy Z Flip 4 u pretprodaji

Iako ste propustili Samsungovu ponudu za ranu upotrebu koja je bila ponuđena prije nego što je Unpacked počeo, još uvijek postoji mnogo ponuda za prednarudžbe za Galaxy Z Flip 4 koje možete iskoristiti. U nastavku smo sakupili najbolje ponude za Galaxy Z Flip 4 od mobilnih operatera i prodavaca kako biste znali gdje je trenutno najbolje mjesto za prednarudžbe.

Nastavit ćemo ažurirati ovu stranicu kako nove ponude budu postale dostupne, stoga nastavite da provjeravate ako vaš operater ili željeni prodavač nije naveden ispod.

Osvojite čak 900 USD popusta na prednarudžbinu Galaxy Z Flip 4 uz direktnu zamenu u Samsungu i dobijte nadogradnju prostora za skladištenje bez dodatnih troškova. Takođe možete dobiti do 200 USD kredita za Samsung kada uključite Buds 2 Pro i Watch 5 ili Watch 5 Pro sa Z Flip 4.

Zamijenite svoj stari Galaxy telefon AT&T-u i osvojite do 1000 USD popusta na Galaxy Z Flip 4 prednarudžbu. Telefon koji se prodaje može biti iz bilo koje godine iu bilo kojem stanju. Što je još bolje, kupci koji unapred naruče u AT&T-u dobiće besplatnu dodatnu opremu za skladištenje — što znači duplo veći prostor za skladištenje — plus besplatnu Samsung futrolu.

Uz ovu promociju, možete efektivno dobiti Galaxy Z Flip 4 samo besplatno na kvalifikovanom neograničenom planu i, ako naručite unaprijed, za tu cijenu ćete dobiti model od 256 GB umjesto varijante od 128 GB. Kredit od 1.000 USD se vrši u periodu od 36 mjeseci, a ako otkažete uslugu prije isteka 36 mjeseci, morat ćete platiti preostali iznos. Također imajte na umu da krediti počinju unutar tri računa i zahtijevaju da unaprijed platite sve poreze i povezane naknade na maloprodajnu cijenu.

Zamijenite svoj stari ili oštećeni telefon u Verizon-u i ostvarite popust od čak 800 USD na Samsung Galaxy Z Flip 4 uz odabrane neograničene planove. Switchers će također dobiti dodatnih $200 bonusa.

Novi i postojeći Xfinity Mobile korisnici mogu uzeti 450 USD na novi Galaxy Z Flip 4 do 8. septembra. Ugovor zahtijeva novu Xfinity Mobile liniju za nove korisnike, a postojeći korisnici mogu nadograditi jednu od svojih postojećih linija da bi dobili ponudu.

T-Mobile vam nudi priliku da nabavite Galaxy Z Flip 4 od samo 0 USD uz do 1.000 USD kredita za račune na kvalifikovanom Magenta Max ili premium planu. Krediti će se primjenjivati ​​na 24 ili 36 mjeseci.

Best Buy vam daje veći prostor za pohranu bez dodatnih troškova i nudi besplatne futrole uz otključane Galaxy Z Flip 4 narudžbe. To znači da možete dobiti model od 256 GB uz popust od 60 USD i besplatno preuzeti silikonsku futrolu.

Amazon ima Galaxy Z Flip 4 dostupan za pretprodaju, iako trenutno nema uštede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *