Mobilni

Beats sarađuje s Kim Kardashian na novim Fit Pro bojama slušalica: prvi pogled

Apple-ov brend slušalica Beats i Kim Kardashian predstavili su tri nove nude boje za Fit Pro slušalice: Moon, Dune i Earth.

Najavljena u utorak, nova kolekcija boja Fit Pro – pod nazivom Beats x Kim – ima neutralne boje kože i biće dostupna za kupovinu 16. avgusta na mreži na apple.com/kim ili na Amazonu. Koštaju 200 dolara, ista cijena kao i prethodne Fit Pro boje. Kao dio posebne kolekcije izdanja, nove boje će biti dostupne “do isteka zaliha”, prema glasnogovorniku Beatsa.

U promotivnom videu za novu liniju, Kardashian je komentirala da “nikada nije vidjela da bilo koji tehnološki proizvod, posebno slušalice, bude u neutralnim bojama”. Prepoznajući potrebu za slušalicama koje bi se uklopile u svakodnevnu upotrebu i aktivnosti, rekla je Kardashian, udružila se s Beatsom kako bi lansirala nove boje koje odražavaju njen minimalistički stil.

“Upravo sam donosila svoj kreativni koncept i svoju paletu boja u brend koji sam oduvijek poštovala i voljela”, rekla je Kardashian.

Osim promjene boje, Beats x Kim slušalice imaju istu funkcionalnost kao i ostale Fit Pro slušaliceuključujući aktivno poništavanje buke, transparentnost i prilagodljivi EQ modove i prostorni zvuk s dinamičkim praćenjem glave.

Slušalice su napravljene sa Apple H1 čipom, koji omogućava automatsko prebacivanje između uređaja, dijeljenje zvuka i pomoć “Hej Siri” bez upotrebe ruku. To znači da su slušalice najkompatibilnije s Apple uređajima, ali vlasnici Android telefona također mogu povezati Fit Pro slušalice putem prateće aplikacije Beats.

Čitaj više: Najbolje bežične slušalice za 2022: Najbolji izbor za svakog slušaoca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *