Mobilni

Anker-ove već pristupačne slušalice s poništavanjem buke danas su snižene do 30%

Dobar kvalitet zvuka i mogućnosti poništavanja buke obično ne spadaju u kategoriju “povoljnih” kada su u pitanju slušalice, ali Anker Soundcore Life Q30 su izuzetak. Istaknuto na našim listama najbolje slušalice za poništavanje buke i najbolje slušalice za 2022, ove bežične slušalice preko ušiju već su bile dobre cijene po svojoj uobičajenoj cijeni od 80 dolara. Ali danas ih samo vi možete podići za 20 dolara na sniženju od Amazonove Anker rasprodaje. Do 23:55 po pacifičkom vremenu (2:55 ET) večeras, Amazon nudi do 30% popusta na odabrane Anker slušalice, a neki parovi su sniženi i do 45 dolara.

Imenovan the najbolje slušalice za poništavanje buke za manje od 100 USD, David Carnoy iz CNET-a bio je impresioniran zvukom, nivoom udobnosti i kvalitetom izrade Life Q30 hibridnih slušalica. Opremljeni su drajverima od 40 mm i mogu se pohvaliti vremenom slušanja do 40 sati. A zahvaljujući dvostrukim mikrofonima za detekciju buke, oni imaju različite modove za poništavanje buke optimizirane za zatvorene prostore, na otvorenom i putovanja. Možete pokupiti par Anker Soundcore Life Q30s trenutno za 60 dolaraali to nisu jedine slušalice koje su snižene na ovoj akciji.

Step-up Anker Soundcore Life Q35 slušalice imaju skoro identične specifikacije kao i Q30s, ali dodaju podršku za LDAC tehnologiju za audio streaming bez gubitaka. Na rasprodaji su za 91 USD, što vam uštedi 39 USD u odnosu na uobičajenu cijenu. A ako je pristupačnost vaša briga broj jedan, možete se odlučiti za par od 52 dolara Anker Soundcore Life Q20 Plus slušalice, što je 18 dolara niže od uobičajene cijene. Slični su modelima Q30, ali imaju samo jedan interni mikrofon, tako da ne možete fino podesiti poništavanje buke u različitim modovima. A ako tražite par slušalica za kancelariju, možda biste trebali razmotriti Anker PowerConf H700. Uključuje mikrofon, automatsko snimanje zvuka, mogućnosti poništavanja buke i još mnogo toga. Na rasprodaji je 105 dolara, 45 dolara niže od uobičajene cijene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.