Mobilni

Amazon Deal daje do 250 USD popusta za oba modela Pixel 6 bez veza

Trenutno postoji mnogo odličnih telefona koje možete izabrati, ali ako već koristite Google za svoju e-poštu, kalendar, pohranu u oblaku i još mnogo toga, teško je nadmašiti praktičnost Pixel telefona. Oba osnovna modela Pixel 6 i pojačanje Pixel 6 Pro bili su predstavljeni na našoj listi najbolji telefoni za 2022, a upravo sada možete nabaviti odabrane konfiguracije oba modela uz popust. Amazon trenutno nudi 100 USD popusta na standard Pixel 6i do $250 popusta Pixel 6 Pro — iako nisu sve boje jednako snižene pa obavezno provjerite cijenu prije kupovine.

Za razliku od mnogih drugih Pixel 6 ponude, nije potrebna trgovina ili aktivacija da biste se kvalifikovali za ovaj popust. Nema određenog isteka, ali ponude za najnovije telefone rijetko traju dugo, pa preporučujemo da svoju narudžbu dobijete prije nego kasnije ako se nadate da ćete kupiti novi otključani Pixel 6 po ovoj cijeni.

Pixel 6, nešto manji od ova dva modela, ima 6,4-inčni full HD Plus ekran napravljen od izdržljivog Corning Gorilla Glass Victusa, koji ga štiti od ogrebotina i udubljenja. Takođe ima IP68 ocjenu otpornosti na vremenske uvjete, tako da je potpuno vodootporan do 1,5 metara. Opremljen je sa neverovatnih 50 megapiksela. Takođe se može pohvaliti 5G podrškom za super velike brzine prenosa podataka i ima trajanje baterije do 24 sata sa jednim punjenjem. Sada možete preuzeti Model od 128 GB za 499 dolara ili 256GB model za 599 dolara.

Napredni Pixel 6 Pro počinje od 649 dolara za model od 128 GBi skočite do 749 dolara za model od 256 GB. Prema recenzentu CNET-a Andrewu Lanxonu, Pixel 6 Pro je jedan od najboljih telefona koje možete kupiti u 2022. zahvaljujući svojim “snažnim performansama, sjajnim softverskim dodacima, jedinstvenom dizajnu i odličnom sistemu kamera”. Opremljen je sa impresivnih 12 GB RAM-a, kao i Googleovim prilagođenim Tensor procesorom koji je optimizovan za Pixel telefone. 6 Pro takođe ima poboljšani 6,7-inčni OLED ekran sa brzinom osvežavanja od 120Hz za neverovatno nesmetan rad i sočivo sa optičkim zumom od 4x za zaista izvanredne fotografije. Možeš pročitajte više o razlikama između ova dva modela ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *