Kompjuter

Samsungov povoljni A7 Lite tablet danas je snižen 41 USD

Tableti su zgodan, iako donekle nišan, uređaj koji treba imati pri ruci za jednostavne stvari poput traženja recepata i skrolovanja kroz društvene mreže. Ali ako već imate laptop ili dva u jednom koji vam se zaista sviđa, onda verovatno nije neophodno da trošite hiljade na skupi, vrhunski model. Bolje vam je sa jednostavnim i pristupačnijim modelom, kao što je Samsung Galaxy Tab A7 Lite. Ovo je jednostavan Android tablet, a trenutno ga na Amazonu možete kupiti za samo 119 USD, 41 USD niže od uobičajene cijene. Bez jasnog isteka ove ponude, preporučujemo da svoju narudžbu dobijete prije nego kasnije ako se nadate da ćete je dobiti po ovoj cijeni.

Galaxy Tab A7 Lite je lagan, izdržljiv i dizajniran za nošenje u pokretu. Poseduje ekran osetljiv na dodir od 8,7 inča i težak je samo 0,81 funtu, tako da će zauzeti manje prostora u vašem rancu ili torbi od prosečnog mekog poveza. A sa čvrstim metalnim okvirom, ne morate brinuti da će se malo pogurati, iako ćete vjerovatno i dalje htjeti uložiti u pristojan slučaj za zaštitu od ogrebotina i udubljenja.

Ovaj model je opremljen sa 3GB RAM-a i 32GB skladišnog prostora, iako se to lako može proširiti do 1TB zahvaljujući ugrađenom čitaču SD kartica. Tab A7 Lite je takođe odličan izbor ako koristite druge Galaxy uređaje, zahvaljujući Samsung-ovoj One UI tehnologiji. Sinhronizira sve vaše uređaje zajedno, tako da ako počnete gledati film na jednom, možete nastaviti tamo gdje ste stali na drugom.

A ako ste u potrazi za još odličnim cijenama, svakako pogledajte naš pregled svih najbolje ponude tableta možete kupovati odmah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *