Kompjuter

Renovirani iPad-i su danas dostupni po velikim popustima, već od 120 USD

Apple iPad uređaji su moćni, elegantni uređaji koji dolaze prepuni funkcija, ali ovi popularni tableti imaju jedan veliki nedostatak: skupi su. Ali ako vam ne smeta nekoliko nesavršenosti, obnovljeni model može biti odličan način da uštedite malo tijesta.

Trenutno Woot ima razne renovirani iPad modeli na rasprodaji sa cijenama od 120 USD. Ove ponude možete iskoristiti sada do 12. avgusta dok traju zalihe.

Osma generacija iPad 2020 košta samo 245 dolara i ima ekran od 10,2 inča, kao i 32 GB prostora za pohranu i A12 Bionic čip, koji vam omogućava da s lakoćom pokrenete neke zaista moćne aplikacije, poput Adobe Photoshop CC. Takođe podržava Apple-ovu Smart Keyboard i Apple Pencil prve generacije, koji vam omogućavaju da svoj tablet pretvorite u svestranu radnu stanicu – ali ti dodaci se prodaju zasebno.

Možete dobiti i 2019 iPad sedme generacije model, koji ima slične specifikacije u smislu veličine ekrana i prostora za skladištenje, ali mu nedostaje A12 čip, umjesto njega nosi stariji A10 Fusion. Međutim, to je još uvijek solidna opcija i trenutno je na samo 185 dolara.

Iako je veliki ekran gore spomenutih modela plus, ako možete živjeti s tradicionalnom veličinom ekrana od 9,7 inča, možete postići iPad šeste generacije od 2018. za samo 145 dolara.

Ako tražite manji ekran koji može ići bilo gdje uz LTE, ova otključana peta generacija iPad Mini možda je karta. Objavljen 2019. godine, ima ekran od 7,9 inča, 64 GB prostora za pohranu i A12 Bionic čip. Trenutno je 300 dolara i možete odabrati operatera po svom izboru.

Dostupni su i neki stariji modeli, koji sežu sve do 2014. godine iPad Air 2. Međutim, imajte na umu da ovi stariji uređaji neće podržavati brojne funkcije kao što su prostorni audio, portretni način rada, prevođenje teksta uživo i još mnogo toga, i neće podržavati buduće verzije iPadOS-a nakon iPadOS-a 15. Ako samo trebate pregledati web i uživajte u osnovnim aplikacijama, to ne bi trebao biti problem, ali ako trebate pristupiti više funkcija, preporučujemo da odaberete neku od novijih opcija.

Imajte na umu da su iPad-ovi uključeni u ovu prodaju ocijenjeni kao remont tipa “ogrebotina i udubljenja”, što znači da uređaji mogu pokazivati ​​znakove redovnog habanja, ali su testirani i osigurano je da su u potpunom radnom stanju. Osim toga, vaša kupovina također dolazi sa 90-dnevnom ograničenom garancijom za Woot, za svaki slučaj. Možete kupovati kompletan izbor prodaje renoviranih iPada upravo sada u Wootu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *