Kompjuter

Ponuda za Microsoft Surface Laptop 4 štedi 20%, uzmite jedan za 1360 USD danas

Kupovina novog laptop? Ako želite ostati produktivni u pokretu i ponijeti zabavu sa sobom gdje god putovali, razmislite o ulaganju Microsoftov Surface Laptop 4. Prepun je puno prostora za pohranu i snage u dovoljno malom pakovanju koje je lako ponijeti bilo gdje.

Možeš uštedite $340 na Surface Laptop 4 upravo sada na Amazonu na ograničeno vrijeme, čime je cijena bila samo 1360 USD.

Surface Laptop 4 je odlična opcija za mnoge ljude. Lagan je i ima svestrani 13,5-inčni ekran osjetljiv na dodir. Plus dolazi opremljen sa Windows 11, najnoviji Windows OS. Ovaj računar je i do 70% brži od prethodnih modela, tako da možete bez problema da strimujete filmove, muziku i još mnogo toga.

Ovo izdanje Microsoft Surface Laptop 4 ima 16 GB memorije, što omogućava grafiku tešku igru ​​i multitasking, kao i SSD uređaj od 512 GB za skladištenje svih vaših datoteka, igara i aplikacija. Nećete morati previše da brinete ni o održavanju snage. Ima dugotrajnu bateriju i opremljen je brzim punjenjem, dostižući do 80% za oko sat vremena.

A ostati povezan je lakši nego ikad sa 720p HD videom, dvostrukim studijskim mikrofonima dalekog polja i Omnisonic zvučnicima podržanim Dolby Atmos6 audio za jasne video pozive i kreiranje sadržaja.

Imajte na umu da ćete se za pristup popularnim Microsoft Office programima kao što su Word, Excel i PowerPoint morati pretplatiti na Microsoft 365 ili kupiti pojedinačnu licencu, koja se prodaje zasebno.

Ako je ovaj laptop malo premoran za vaše specifične potrebe, svakako pogledajte neke druge odlične laptop ponude dešava se sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *