Kompjuter

Osvojite Aukeyjeve osnovne stvari koje morate imati za povratak u školu na 30% popusta

Škola je skoro tu, a svakom učeniku će biti potrebna neophodna oprema kako bi im predstojeća školska godina bila što lakša. Iako postoji mnogo drugih maloprodajnih objekata sa prodajom u školama, ovaj u Aukeyju je jedan od boljih jer je sve pristupačno od početka. Odmah do kraja 4. avgustsvi kupci mogu dobiti 30% popusta na osnovne potrepštine za povratak u školuuključujući laptopove, slušalice i web kamere.

Trebate slušalice za uši umjesto slušalica za vježbanje? Ovi Aukey EP-T32 slušalice za bežično punjenje su samo 35 USD (uštedite 15 USD). Kada dođe vrijeme da napunite svu svoju opremu, možete nabaviti ovaj Aukey od 19 USD PA-D1 Focus Mix 30-vatni PD punjač sa dva porta. Korištenje tehnologije dinamičkog otkrivanja može isporučiti 30 vati pune snage u 18 vati kada se oba porta koriste zajedno.

Kada trebate pokrenuti Zoom za svoje časove, možete koristiti ovaj Aukey Pregled Full HD 1080p web kamera za 28 USD (uštedite 12 USD). Iako sa ovom web kamerom nećete dobiti 60 sličica u sekundi, dobijate 30 fps, što je dovoljno da izgledate dobro u slabo osvijetljenim prostorijama i da se fokusirate na udaljenosti do 5 metara. Ono što je još bolje je da stol iz snova možete dobiti i za 140 USD (uštedite 60 USD). Aukey’s Gaming desk ima ergonomski dizajn i nosi 330 funti.

Na rasprodaji je mnogo više osnovnih potrepština za školu nego što možete zamisliti. Tu su RGB stolne lampe, fitnes trackeri i još mnogo toga. Bez obzira šta vam je potrebno za školu, naći ćete to ovdje tokom ove rasprodaje. Ali ova ponuda uskoro završava, stoga idite u Aukey za sve vaše potrebe za povratkom u školu.

Čitaj više: Ovi tehnički dodaci za povratak u školu čine život lakšim

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *