Kompjuter

Najbolje ponude za štampače: uštedite na HP, Canon i Epson

Za mnoge, štampač je ključni deo podešavanja kućne kancelarije. Ako želite da nadogradite svoj trenutni štampač, postoji nekoliko ponuda štampača koje možete izabrati za HP, Canon i Epson modele. Oni uključuju neke od naših CNET osoblje bira štampače kao i drugi provjerenih brendova koji su visoko ocijenjeni.

Kao i svaki drugi tehnološki proizvod, trebali biste uzeti u obzir svoje glavne prioritete kada kupujete štampač. Kao što je navedeno u CNET-ovom vodiču za najbolji štampači, brzina štampanja i cijena su vjerovatno dva najvažnija faktora koja treba uzeti u obzir ako samo štampate jednostavne dokumente i ulaznice za koncert. Ali tačnost boja i kvalitet štampe bit će kritični faktori ako trebate štampati profesionalne fotografije.

Canon

Ovom pristupačnom štampaču nedostaju neka od najdražih modela, poput ekrana osetljivog na dodir u boji, ali može da štampa sa mobilnih uređaja i laptopa. Kao i mnogi štampači, može da pravi kopije i skenira dokumente, a radi i preko Wi-Fi mreže.

Epson

Jedan od izbora našeg osoblja, Epsonov XP-4105 je jeftin i pouzdan, što je upravo ono što želite od svog štampača. Odličan je štampač ako ne morate da odštampate tone stranica u kratkom vremenskom periodu (jer je malo spor), ali ipak želite nešto što vas neće naterati da propadnete kada vam zatreba nova boja ili crno mastilo.

Canon

Canonov Pixma inkjet štampač može da štampa sa mobilnih uređaja kao i sa računara i može da štampa 8,8 stranica u minuti crno-belo i 4,4 stranice u boji u minuti. Ladica za papir može da primi do 100 listova.

Epson

Epson sa ovim štampačem ističe brzinu prije svega, tvrdeći da može odštampati 21 crno-bijelu ili 11 stranicu u boji u minuti. Ovaj štampač takođe ima ekran osetljiv na dodir od 2,7 inča i podržava mobilno štampanje. Ima ladicu za papir od 250 listova.

HP

Ovaj štampač može da štampa dokumente i fotografije bez ivica, plus dolazi sa šest meseci Instant Ink-a. Takođe možete štampati datoteke sa svog telefona pomoću aplikacije HP Smart. Na prednjoj strani štampača nalazi se ekran u boji osetljiv na dodir od 2,7 inča za upravljanje zadacima, a ležište za papir može da primi 125 listova.

Canon

Ovaj štampač ima LCD ekran osetljiv na dodir od 4,3 inča za upravljanje operacijama, radi sa telefonima i računarima, a pored štampanja može da skenira, šalje faks i kopira. Tu je i dvosmjerno uvlačenje papira, što mu omogućava da istovremeno drži običan i foto papir. Postoji utor za SD karticu koji olakšava štampanje direktno sa vašeg fotoaparata.

Epson

Velika prodajna tačka EcoTank linije je u tome što ukida kertridže tako da se dodatni troškovi unapred nadoknađuju kada više ne kupujete skupo mastilo. Ovaj štampač je zapravo niži model u liniji, ali ima sve funkcije koje biste očekivali od kompaktnog sve-u-jednom za kućnu kancelariju, uključujući žičane ili bežične veze, automatski ulagač dokumenata i automatska dva -strano štampanje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *