Kompjuter

Najbolje ponude za MacBook Pro M2: 100 USD popusta na Amazonu, popusti za obrazovanje i još mnogo toga

Otkriven zajedno sa redizajniranim MacBook Air M2 kod Applea WWDC 2022, 13-inčni MacBook Pro je nadograđen za 2022. i sada ima još više snage u poznatom dizajnu za pristupačni profesionalni laptop početnog nivoa. I, iako je MacBook Pro M2 na tržištu tek nekoliko mjeseci, već možete uštedjeti na jednom ako znate gdje da tražite.

Maloprodaja za 1,299 dolara, MacBook Pro M2 je sada lako dostupan za kupovinu i preuzimanje u prodavnici, tako da smo u potrazi za najboljim MacBook Pro M2 ponudama kod raznih prodavaca kako bismo vam pomogli da uštedite nešto novca. U nastavku smo naveli najbolje ponude za MacBook Pro M2 i ovu listu ćemo ažurirati kako se budu pojavljivale nove ponude.

Najbolje ponude za MacBook Pro M2

Možete, naravno, naručiti MacBook Pro M2 direktno u Appleu. Kompanija je poznata po tome što ne nudi direktne popuste, ali njena obrazovna prodavnica snižava 100 dolara od cene MacBook Pro M2, a njena trenutna promocija za povratak u školu nudi Apple poklon karticu od 150 USD (plus 20% popusta na AppleCare) za kupce koji ispunjavaju uslove. Ako niste učenik ili roditelj, još uvijek možete uštedjeti tako što ćete zamijeniti svoj stari MacBook (ili bilo koji Apple uređaj) za kredit u odnosu na novi, ili koristeći svoju Apple karticu za raspodjelu troškova kupovine uz 3% povrat novca.

Amazon ima 256GB MacBook Pro M2 naveden na 100 USD popusta u srebrnoj i svemirsko sivoj boji. Verzija od 512 GB je također dostupna za oko 50 dolara nižu od MSRP-a, iako smo ranije vidjeli veće popuste od ove.

Primate upozorenja o cijenama za Amazon

BiH također nudi direktan popust na MacBook Pro M2, što odgovara trenutnom padu cijene Amazona sa 100 USD popusta na osnovni model. Također nudi zgodan način da uštedite na porezu na promet sa svojom vlastitom markom B&H Payboo kreditnom karticom — vraća vam porez kao povrat novca. Pri kupovini velikog kao što je MacBook Pro, to bi mogla biti pristojna promjena u zavisnosti od toga gdje živite.

Best Buy trenutno ne nudi direktan pad cijene za MacBook Pro M2, ali uključuje četiri mjeseca Apple Music streaminga uz kupovinu za nove pretplatnike ili pretplatnike koji se vraćaju. To je bonus u vrijednosti od 40 USD, ali s obzirom da je Best Buy u prošlosti oduzeo čak 200 USD za MacBook Pro M2, možda bi bilo vrijedno čekati njegovu sljedeću odgovarajuću prodaju.

Primate obavještenja o cijenama za Best Buy

Adorama trenutno nema direktan pad cijene na MacBook Pro M2, ali je njen program Adorama Rewards besplatan za prijavu i omogućava vam da zaradite bodove koje možete iskoristiti kao kredit za buduće kupovine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.