Kompjuter

Kupite ovaj lagani Samsung Galaxy tablet uz popust do 130 USD

Samsungovu liniju elegantnih, moćnih Galaxy tableta vrijedi razmotriti ako tražite Android tablet — i ne morate potrošiti bogatstvo da biste ga dobili. Upravo sada, Amazon i Best Buy nude popust do 130 USD na model Galaxy Tab S6 Lite iz 2022., spuštajući cijenu na samo 250 USD na 64GB model i 300$ na 128GB verzija. To je u skladu sa najnižom varijantom od 64GB koja je ikada otišla i novom najnižom cenom za sve vreme za model većeg kapaciteta.

Samsung Galaxy tableti su odlični iPad alternativa za ljude koji se više vole držati Android uređaja. A lagan i jeftin Galaxy Tab S6 Lite sličan je najnovijem iPad Airu. Teži nešto više od 1 funte i ima zadivljujući LCD ekran od 10,4 inča. Obje verzije od 64 GB i 128 GB opremljene su sa 4 GB RAM-a, plus ugrađeni čitač microSD kartica koji može proširiti ugrađenu memoriju do 512 GB.

Takođe se može pohvaliti trajanjem baterije do 12 sati sa jednim punjenjem, a dolazi sa Samsungovom praktičnom S Pen olovkom, koju je Josh Goldman iz CNET-a u svojoj recenziji Galaxy Tab S6 Lite za 2020. smatrao “dobrom za bilježenje, skiciranje i još mnogo toga”. . Ovaj model iz 2022. dolazi sa nešto modernijim procesorom i najnovijim verzijama Androida i Samsungovog One UI softvera. Trenutno prima tromjesečna sigurnosna ažuriranja, tako da bi trebalo nastaviti da se ažurira neko vrijeme, iako nije jasno koliko tačno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *