Kompjuter

Kupite Lenovo Flex 3 Chromebook za samo 99 USD Samo danas (Uštedite 80 USD)

Tražite jednostavan laptop dva u jednom koji ne štedi na trajanju baterije ili vizuelnim prikazima visoke definicije? The Lenovo Flex 3 je sada po najnižoj cijeni do sada na Best Buy-u i zadovoljit će zahtjeve i više. Ovaj Chromebook se obično prodaje po cijeni od 179 USD, ali danas ga možete kupiti za 80 USD manje.

Dok je novija verzija ovog laptopa dospjela na našu listu najbolji Chromebookovi za 2022., Flex 3 i dalje ima impresivne specifikacije zbog kojih se isplati ulagati. Težak je nešto više od 2,5 funte i debeo je manje od jednog inča, ima 4 GB RAM-a i ultrakompaktan 64 GB eMMC flash memorijski sistem i ima ugrađeni medij čitač za microSD kartice.

Flex 3 HD ekran od 1,366×768 piksela podržava procesor koji podržava reprodukciju videa visoke definicije, a baterija traje do 10 sati. Dodatne karakteristike uključuju ugrađenu HD web kameru i priključak za mikrofon. Laptop dolazi sa Google Assistantom, tako da možete upravljati zadacima, dobiti odgovore na pitanja, kontrolirati svoje pametne kućne uređaje i uživati ​​u zabavi uz jednostavne komande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *