Kompjuter

Čuvajte se od nestanka sa do 31% popusta na rezervne kopije APC baterija

Prekidi struje mogu biti frustrirajući, ometajući i potpuno opasni – čak i ako traju samo nekoliko sekundi. Mogli biste na kraju izgubiti sate rada ako niste štedjeli neko vrijeme, a prenaponi mogu spržiti vašu skupu elektroniku. Za skupe uređaje kao što su desktop ili igraća konzola, bolje je u potpunosti izbjeći rizik korištenjem neprekidnog napajanja ili UPS-a, rezervne baterije. I samo danas možete kupiti jedan po povoljnoj cijeni. Večeras do 23:59 PT (2:59 ET) Amazon nudi do 31% popusta na odabrane rezervne APC baterije.

Rezervne baterije UPS-a su u suštini velike utičnice sa ugrađenom bankom napajanja koja može nastaviti da napaja vaše uređaje u slučaju prekida. I ovi APC modeli, kao i mnogi drugi, također imaju zaštitu od prenapona kako bi spriječili oštećenja tokom fluktuacija napona. Postoje dva modela koja ćete trenutno pronaći na sniženju na Amazonu. Prvi je manji 850VA model, koji je na rasprodaji za 90 dolara, 40 dolara niže od uobičajene cijene. Opremljen je sa devet utičnica zaštićenih od prenapona, dva USB-A porta i može raditi sa uređajem od 100 W za nešto više od pola sata. Odličan je izbor za podizanje osnovnih kućnih uređaja kao što su vaš desktop računar, Wi-Fi ruter, konzola za igre ili TV.

Ako želite veću rezervnu kopiju, 1,500VA model je također na rasprodaji za 150 USD, što je 50 USD manje od uobičajene cijene. Sa povećanim kapacitetom, može napajati uređaj od 100 W otprilike 1 sat i 8 minuta. Ima ukupno 10 utičnica i LCD zaslon tako da lako možete provjeriti koliko vam je energije ostalo. Također ima automatsku regulaciju napona za ispravljanje fluktuacija bez pražnjenja baterije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *