Kompjuter

Appleov novi MacBook Air M2 prvi Amazon popust sa 100 USD popusta

MacBook Air je opcija za one koji traže pristupačniji prenosivi Apple računar, ali je 2022. početna cijena popularnog laptopa porasla za 100 dolara. Sa otkrivanjem redizajniranog MacBook Air M2Apple je povećao početnu cijenu na 1.199 dolara, iako možete smanjiti cijenu nazad na veličinu 100$ popusta preko Amazona upravo sada. Smanjenje se odnosi na boje zvijezda i to je najbolja ponuda za MacBook Air M2 trenutno otprilike, čak i po Appleovim cijenama koje su ekskluzivne za obrazovanje.

Model MacBook Air iz 2022. godine doživio je potpunu reviziju dizajna, sada ima veći i svjetliji 13,6-inčni Liquid Retina ekran i tanji profil. Unutra ga pokreće Appleov potpuno novi M2 čip koji omogućava povećanje performansi do 40% i trajanje baterije do 18 sati, prema Appleu. Model koji se prodaje na Amazonu ima SSD od 256 GB i 8 GB RAM-a. Ostala značajna poboljšanja uključuju 1080p FaceTime kameru, zvučni sistem sa četiri zvučnika sa podrškom za Spatial Audio i podršku za Appleov inovativni MagSafe kabl za punjenje.

Amazonova prodaja nema službeni datum završetka, tako da popust od 100 dolara može nestati u svakom trenutku. Sniženje cijena je također u toku upareno na B&H Photo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *