Kompjuter

Apple-ov M1 iMac trenutno je na sniženju 149 dolara na Amazonu

Bilo da ste se u posljednjih nekoliko godina prebacili na više posla kod kuće ili ste spremni zamijeniti stari porodični računar, Apple-ov M1 iMac je odličan izbor za desktop mašinu. 24-inčni sve-u-jednom zapravo je na vrhu naše liste najbolji desktop računari zahvaljujući svom superbrzom M1 čipu i prekrasnom ekranu i, upravo sada, možete osvojite jedan uz popust od 149 USD preko Amazona. Dostupan u nizu boja, osmojezgarni model košta samo 1.350 dolara, a konačna ušteda se vidi pri naplati.

Sa debljinom od samo 11,5 mm, ovaj najnoviji model iMac-a sadrži mnogo snage u elegantnom, kompaktnom pakovanju. Dolazi opremljen Apple-ovim vrhunskim M1 procesorom, sa osmojezgarnim CPU-om i osmojezgarnim GPU-om, plus 256 GB SSD-a i 8 GB RAM-a za moćne, brze performanse. Ekran je živopisan 24-inčni Retina ekran sa zadivljujućim rezolucijom od 4,5K i podrškom za True Tone. Mašina takođe ima integrisanu FaceTime kameru od 1080p, dva Thunderbolt porta, zvučnike sa omogućenim prostornim zvukom, podršku za Wi-Fi 6 i više. Kako je ovo varijanta s osam jezgara, imat ćete koristi od dva dodatna USB-C porta i gigabitne ethernet podrške.

Ponude za Apple uređaje su rijetke i ovo je najbolja cijena koju ćete tamo pronaći u ovom trenutku. Nema navedenog isteka, tako da se ova ponuda može isključiti u bilo kojem trenutku. Ako se nadate da ćete ga dobiti po ovoj cijeni, trebali biste svoju narudžbu dobiti prije nego kasnije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *