Kompjuter

Anycubic-ov novi Kobra Go 3D štampač je pun funkcija i samo 189 dolara do 3. oktobra

Anycubic je dobro poznat po 3D štampačima kao što je Vyper — koji se često nalaze na vrhu naših najbolji 3D štampač lista — i div Kobra Max, ali ovi štampači dolaze skoro kompletni. Četiri vijka su obično sve što je potrebno da ih spojite, i iako je to odlično za početnike i one koji žele odmah početi, ne daje vam nikakav uvid u to kako 3D štampač radi.

Nova Kobra Go od 189 USD se nada da će popuniti tu prazninu sa jeftinim kompletom koji možete sami napraviti. Većina kompleta je ili izuzetno vrhunska ili nemaju moderne funkcije poput automatskog niveliranja kreveta ili detekcije nestanka struje. Kobra Go dolazi sa Anycubic LeviQ sistemom automatskog nivoa kreveta kao standardom, a čak ima i opciju kupovine senzora istezanja niti kao nadogradnju.

Imati automatsko nivelisanje na mašini ispod 200 dolara je iskreno neverovatno, i čini Kobru Go vrednom vremena potrebnog za njegovu izradu. Čak je i zapremina izrade dobra na 220 x 220 mm. Možda nije najveći štampač, ali to je razumna veličina za ovako jeftin štampač.

Trenutno, Anycubic ima Kobra Go dostupan na svojoj web stranici kao specijalnu ponudu za samo 189 dolara do 3. oktobra. Nakon toga, cijena se penje na 209 dolara – još uvijek fantastična cijena. Osim toga, ako ste brzi, možete dobiti još 20 USD ako koristite PayPal za obradu uplate, smanjujući ukupni trošak na samo 169 USD. To je odlična cijena za komplet 3D štampača sa ovim vrhunskim karakteristikama.

Leave a Reply

Your email address will not be published.