Kompjuter

Amazon popust brije do 50 USD na najnoviji iPad od 10,2 inča

Popusti na Apple uređaje može biti prilično teško doći, posebno kada kupujete najnovije modele. Ali i dalje povremeno buknu, a danas je jedan od tih dana.

Trenutno Amazon ima popuste na sve konfiguracije najnovijeg iPad-a 9. generacije, s cijenama koje počinju od 299 USD za model od 64 GB i 429 USD za model od 256 GB, čime ćete uštedjeti 30 i 50 USD, respektivno. Za ove ponude nije utvrđen datum isteka, ali iz iskustva znamo da neće dugo trajati. Naručite uskoro ako se nadate da ćete ga nabaviti po ovoj cijeni.

Zajedno sa Pro i MiniiPad 9. generacije proglašen je jednim od naših omiljene tablete na tržištu 2022. U njegovom recenzija, Scott Stein iz CNET-a rekao je da ovaj tablet pokriva sve osnove bolje od oba druga modela. Opremljen je A13 procesorom, kao i 3 GB RAM-a za brze performanse tokom pretraživanja ili striminga — iako, prema mom iskustvu, može se boriti sa zahtjevnijim zadacima poput uređivanja fotografija.

Poseduje zadivljujući 10,2-inčni True Tone Retina ekran, kao i prednju kameru od 12 MP koja vas automatski drži u centru kadra tokom fotografija ili video poziva. Kompatibilan je s obje verzije Appleove Smart Keyboard, ali samo s prvom generacijom Apple Pencil. A ako ste u potrazi za još više Appleovih povoljnih ponuda, svakako pogledajte naše skupove najboljih ponuda na MacBooks, AirPods i Apple satovi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *