Igre

Uštedite 50 USD na konzoli Xbox Series S, čime ćete cijenu povećati na 250 USD

Tražite svoju sljedeću igračku konzolu? The Xbox serija S konzola je manja i pristupačnija od ove Xbox serija Xali još uvijek ima punu snagu kada su u pitanju funkcije i igre.

Možete uštedjeti $50 na Xbox Series S konzola u Adorami upravo sada. Ovaj popust će biti automatski dodan pri naplati. Po cijeni od 250 dolara, ovo je odlična opcija za povremene igrače ili pametne kupce koji traže najbolju ponudu za novu konzolu.

Ne samo da je Xbox Series S konzola jeftinija od drugih sistema, već zauzima i manje prostora bez odustajanja od previše funkcija. Sve je digitalno, tako da nećete morati da pohranjujete diskove, a sve vaše igre su pohranjene u oblaku. Takođe sadrži Dolby Vision i Dolby Atmos za impresivno iskustvo igranja.

Možete streamati medije u 4K ako imate 4K TV, ali ako vam je rezolucija toliko važna, možda biste se trebali odlučiti za Seriju X. Xbox Series S nema optički pogon, ima manje prostora za pohranu i ne prikazuje igre u punoj 4K rezoluciji, ali pruža do 1440p, što je korak naprijed u odnosu na visoku definiciju i može podnijeti praćenje zraka.

Sve iste Xbox igre se mogu igrati na oba sistema, tako da nećete propustiti sadržaj. Osim toga, dolazi opremljen sa 80-jezgarnim AMD Zen 2 procesorom, 10 GB RAM-a i 512 GB SSD memorije i dobija do 120 sličica u sekundi, tako da je definitivno korak naprijed u odnosu na prethodne sisteme, poput Xbox One. A tu su i kartice za proširenje pohrane ako odlučite da vam treba više prostora, iako se one prodaju zasebno.

Čitaj više: Xbox Series X naspram Xbox Series S: Koja je igraća konzola najbolja za vas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *